Herba Nordic

Herba Nordic tar utgangspunkt i urtene som finnes naturlig i Norden og som kan hjelpe deg og din familie til et bedre liv. Les mere om Herba Nordic her

Om Herba Nordic

Herba Nordic vil gi deg og din familie et sunt og godt liv gjennom å hente inspirasjon fra glemte og oversette urter fra den nordiske naturen. Med urter og planter som var kjente allerede i vikingetiden, forener Herba Nordic nordiske tradisjoner med moderne vitenskap, dokumentasjonskrav og beviste positive effekter på ditt helbred. 

De gamle vikingene hadde god kjennskap til naturen rundt seg og i flere sagaer fortelles det om urter brukt til å lege og hele. Arkeologiske utgravninger viser også hvilke planter som ble brukt av vikingene, og hvilke planter som ble bevisst dyrket rundt vikingenes bosetninger. 

Herba Nordic tar utgangspunkt i urtene som finnes naturlig i Norden og som kan hjelpe deg og din familie til et bedre liv. 

Nordiske urter

I Norden har vi en rekke planter som har legende og helende egenskaper og som bare i en liten utstrekning brukes i dag til tross for at videnskapen kan bevise gavnlige effekter av de gamle legeplantene. 

Mange av urtene og plantene som brukes i Herba Nordics kosttilskudd kan du selv finne utenfor hos deg, og selv dra nytte av, for eksempel te av brennesler eller salat med løvetannblader. 

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.