Nasaline Salt - 20 stk

1
Se alle produkter fra Nasaline
Varenummer: 34250

Nasaline Salt blandes opp med vann, så du får en fysiologisk saltoppløsning, som er perfekt å skylle nesen med.

Nasaline salt er et spesielt renset salt uten tilsetningsstoffer ideell til neseskylling. Blandes i varmt vann og er deretter klar til skylling.
For å unngå at det utvikler seg allergi overfor visse tilsetningsstoffer anbefales det at man anvender Nasaline salt eller et allminnelig salt uten tilsetningsstoffer (som jod) sammen med Nasaline neseskyller.

Anbefalt bruk:

Å skylle nesen med en saltvannsoppløsning er en gammel teknikk som har blitt anbefalt av leger i århundrer, over hele verden.

Når du blander 1 pakke Nasaline salt med 250 ml varmt vann skapes en fysiologisk saltoppløsning -  0,9% saltinnhold, som er det samme saltinnhold, som naturligt finnes i kroppen. Bruk av en saltoppløsning er viktig av flere grunner:
1. For ikke å forstyrre den naturlige produksjonen av salt i kroppen.
2. En isotonisk saltoppløsning forhindrer en stikkende fornemmelse når nesehulen skylles. Hvis det brukes for lite eller for mye salt, kan en lett stikkende fornemmelse oppleves, når nesehulen skylles.
3. Mucous membraner har en tendens til å absorbere vann fra saltoppløsningen, når det inneholder mindre enn 0,9% salt. Derfor kan du oppleve hevelse av slimhinnene. Omvendt, ved hjelp av en litt mer salt (som noen ganger er anbefalt av leger) er det en tendens til at slimhinnene skrumper litt (midlertidig). Dette forbedrer pusting ved å gi luft til bedre flow gjennom neseborene.

Nasaline kan også anvendes av barn under veiledning av en lege, og kun under tilsyn av en voksen. Personer som lider av øre infeksjon bør konsultere en lege før de bruker Nasaline.


Innhold: 20 poser med salt

Se alle produkter fra Nasaline
Varenummer: 34250

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.