Nasaline Neseskyll - 1 stk.

1
Se alle produkter fra Nasaline
Varenummer: 34249

Nasaline Neseskyller hjelper trengsel og irritasjon i nese og bihuler. Kan dessuten brukes mot snorking.

Nasaline neseskyller renser og skyller nesebor passasjen, reduserer neseirritasjoner og fukter slimhinnen. Med enkel og lett bruk av en saltvannsoppløsning er Nasaline et medisinfritt alternativ, til folk som søker etter noe som kan lette deres bihuler og neseproblemer. Det er en enkel, behagelig og effektiv metode å rense nesebor passasjen.

Kan brukes mot snorking:

Hvis du trekker pusten gjennom munnen blir luften ikke ordentlig fuktet under søvnen. Tørr luft overbelaster dine luftveier, hvilket fører til vibrasjoner og snorking. Årsaken til at man trekker pusten gjennom munnen er ofte en tett nese. Her kan regelmessige neseskyllinger hjelpe med å skylle overflødig slim ut av nesen, berolige de irriterte slimhinner og fjerne betennelse og hevelse.

Anbefalt bruk:

Bruk en fylt sprøyte (60 ml) til hvert nesebor både morgen og kveld, eller ved behov.
Anvend enten saltvann eller destillert varmt vann.

Å skylle nesen med en saltvannsoppløsning er en gammel teknikk som har blitt anbefalt av leger i århundrer, over hele verden.

Når du blander 1 pakke Nasaline salt med 250 ml varmt vann skapes en fysiologisk saltoppløsning -  0,9% saltinnhold, som er det samme saltinnhold, som naturligt finnes i kroppen. Bruk av en saltoppløsning er viktig av flere grunner:
1. For ikke å forstyrre den naturlige produksjon av salt i kroppen.
2. En isotonisk saltoppløsning forhindrer en stikkende fornemmelse når nesehulen skylles. Hvis det brukes for lite eller for mye salt, kan en lett stikkende fornemmelse oppleves når nesehulen skylles.
3. Mucous membraner har en tendens til å absorbere vann fra saltoppløsningen når det inneholder mindre enn 0,9% salt. Derfor kan du oppleve hevelse av slimhinnene. Omvendt, ved hjelp av litt mer salt (som noen ganger er anbefalt av leger) er det en tendens til at slimhinnene skrumper litt (midlertidig). Dette forbedrer pustingen ved å gi luft til bedre flow gjennom neseborene.

Nasaline kan også anvendes av barn under veiledning av en lege, og kun under tilsyn av en voksen. Personer som lider av øre infeksjon bør konsultere en lege før de bruker Nasaline.


Innhold: 1 stk.

Se alle produkter fra Nasaline
Varenummer: 34249

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.