Test for klamydia/mycoplasma kvinne - 1 stk

1
Se alle produkter fra AcuPharma & Dynamic Code
Varenummer: 12165

Test deg selv hjemme for klamydia/mycoplasma og få svar innen 24 timer - diskret og enkelt.

Dynamic Code test for klamydia/mycoplasma er en enkel hjemmetest for påvisning av infeksjon. Svaret får du 24 timer senere ved å taste inn en kode på produsentens hjemmeside.

Med testen tar man en enkel vaginalprøve hjemme, som deretter sendes til et laboratorium (esken fungerer som en forhåndsbetalt returemballasje, og har påskrevet returadresse).

Man kan laste ned prøveresultatet på laboratoriets hjemmeside innen 24 timer (på hverdager) etter at prøven er mottatt av laboratoriet. Man bruker koden på pakningsvedlegget for å laste ned svaret. Husk å lagre denne koden.
Du skal aldri oppgi navn eller identitet, alt foregår med anonyme koder.

Viser det seg at du har en klamydia eller mycoplasmainfeksjon bør du snarest oppsøke lege slik at du kan få behandling og foreta smittesporing.

Symptomene på klamydia og mycoplasma infeksjon er de samme. Mycoplasma genitalium er sjeldnere enn klamydia, men er en infeksjon som ses mer og mer. Bakteriene overføres ved seksuell kontakt og kan hvis ikke behandles føre til underlivsbetennelse hos kvinner og bitestikkelbetennelse hos menn.

Klamydia overføres ved ubeskyttet sex. Ofte er det ingen symptomer, og man merker derfor ikke klamydia infeksjonen. Selv om man ikker merker noen symptomer, kan infeksjonen likevel være alvorlig.

Symptomer som kan oppstå i forbindelse med en klamydiainfeksjon hos kvinner er svie/smertefull vannlating, utflod fra underlivet, blødningsforstyrrelser, kløe og smerter nederst i magen.

Symptomer som kan oppstå i forbindelse med en klamydiainfeksjon hos menn er svie/smerte ved vannlating, utflod fra urinrøret og kløe.

Det er viktig å behandle klamyida så snart som mulig for å unngå komplikasjoner. En ubehandlet klamydiainfeksjon kan føre til redusert fruktbarhet hos både kvinner og menn.

Hvis du mistenker at du er smittet, er det viktig å bli testet. Klamydia behandles med antibiotika, som fåes hos legen.

Bruk
Boksen inneholder instruksjoner, steril testpinne for vaginal prøve i en beskyttende beholder (tube) og forhåndsbetalt frakt.

Det er viktig å følge instruksjonene nøye.

Når testen er utført, må den umiddelbart sendes til laboratoriet for analyse.

Testen skal sendes til laboratoriet i esken testen kommer i, ikke i esken fra Med24.no.

Slik bruker og sender du hjemmetesten i klamydia og mycoplasma:

  1. Åpne esken på siden der det står "Instruktioner Åben her!"
  2. Innenfor denne flappen ser du adressefeltet og "reply paid" merket, som viser at porto er betalt for testen.
  3. Følg instruksjonene inne i esken for hvordan testen taes.
  4. Løsne etiketten fra innleggsseddelen forsiktig, og lim den fast på testrøret. Du beholder resten av innleggseddelen, da denne inneholder koden du trenger for å se resultatet. Etter testtaking legger du testpinnen tilbake i røret, og tilbake i esken.
  5. Når testen skal sendes, river du langs kanten det står "riv langs den perforrerede kant og gem instruksjonsdelen", og putter selve esken (med testen i) i en postkasse. Behold instruktsjonsdelen, som er de sidene av pakken som du rev av.
  6. Ditt navn og adresse står ikke på esken, og det er ingenting som kan identifisere testtaker i selve esken. Den eneste måten du kan få resultatet på din test er å ta koden fra innleggseddelen og skrive inn på hjemmesiden til Dynamic Code.
Inngår i kategoriene
  1. Helse & livsstil
  2. Hjemmetest
  3. Klamydia
Se alle produkter fra AcuPharma & Dynamic Code
Varenummer: 12165

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.