HayMax - Pollenfanger


HayMax er en engelsk naturprodusent av en naturlig og organisk nesebalsam som hjelper mot allergi, støv, kjæledyr og pollen. HayMax pollensamlere kan brukes av alle - både voksne og barn samt gravide og ammende. Les mer om HayMax her!

4 Produkt(er)

Hva er HayMax?

HayMax er en engelsk naturprodusent som produserer en naturlig, organisk og medisinfri nesebalsam som bidrar til å redusere allergener fra støv og kjæledyr, samt mer enn en tredjedel av pollen. Nesebalsamen er laget av bivoks og solsikkeolje, som er tilsatt eteriske oljer eller Aloe Vera-ekstrakter for å lage de forskjellige variantene av nesebalsam. HayMax pollenfeller kan brukes av både voksne og barn samt gravide og ammende kvinner som ønsker å redusere sine allergener. HayMax har også vunnet over 50 priser for pollenfangeren deres.

Bruk av pollenfanger

HayMax nesebalsam påføres kanten av neseborene, og kan også med fordel brukes rundt øynene og i øyekrokene. Balsamen kan påføres om morgenen og på dagen etter behov. Du kan også bruke det til din fordel før du legger deg. Etter en dag ute, hvor det har vært høye pollentall, kan du også vaske deg for å få pollen vekk fra f.eks. hår og kropp for å unngå en allergisk reaksjon.

Produkterne fra HayMax

Hos Med24.no har vi flere av de smarte pollenfangerene fra HayMax, som kan bidra til å redusere allergiene dine. Utvalget av HayMax hos Med24.no består av:

  • HayMax pollenfanger – Organic Pure – 5 ml.
  • HayMax pollenfanger – Organic Kids – 5 ml.
  • HayMax pollenfanger – Organic Aloe Vera – 5 ml.
  • HayMax pollenfanger – Organic Lavendel – 5 ml.

Kjøp pollenfangerene fra HayMax enkelt og trygt hos Med24.no. Vi har rask levering, slik at de smarte produktene kan nå deg raskt.


Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.