Beurer Trådløst glattejern HS20

Beurer Trådløst glattejern HS20
Beurer Trådløst glattejern HS20
Beurer Trådløst glattejern HS20
Beurer Trådløst glattejern HS20
Se alle produkter fra Beurer
Varenummer: 40640

Beurer Trådløst Glattejern HS 20

Med det trådløse glattejern fra Beurer kan du nå style håret akkurat når du trenger det. Du er nemlig ikke bundet av å ha en strømkilde for å få glatt hår! Det kompakte glattejernet er også den perfekte plassbesparende løsning til bagen. Og med den varmeresistente silikonhetten, kan glattejernet trygt legges tilbake i bagen etter bruk.

Glattejernet, HS 20, har tre temperaturinnstillinger for å sikre at du kan tilpasse temperaturen til akkurat din hårtype. Har du f.eks. fint hår, anbefales det å style ved laveste temperatur, altså 160°C. Kraftig og meget tykt hår kan derimot godt tåle å bli stylet ved 180°C-200°C.

Glattejernets kjeramiske varmeplater er belagt med turmalinkrystaller som har en helt særlig evne. Når de varmes opp, frigir krystallene negative ioner, som er med til å skåne håret under styling. De negative ioner får hårstråets ytterste lag til å lukke seg, hvilket innkapsler fukten i håret, samtidig sikres en antistatisk effekt, og så etterlates håret med et fantastisk shine. De fleksible varmeplater, beveger seg etter hårets struktur og sikrer enda bedre glatteresultat etter første glatting.

På en full oppladning har HS 20 en brukstid på 30 minutter. Oppladningstiden er 2 timer. Mini USB-oppladningskabel medfølger. LED indikatoren viser den innstillede temperatur. HS 20 har låsbare plater som sikrer en ekstra plassbesparende oppbevaring.

3 års garanti

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.