Pure Attitude Colorful Conditioner – 100 ml

1
Se alle produkter fra Trontveit & Pure Attitude
Varenummer: 40986

Pure Colorful Attitude Conditioner fra Trontveit – Balsam i reisestørrelse til farget hår

Her får du en litt mindre flaske av Pure Colorful Attitude-balsamen til deg med farget hår, spesielt utviklet til å holde på og beskytte hårfargen i så lang tid som mulig, helt naturlig. 

Produktet er fremstilt av naturlig aktive ingredienser, i en formel som har den egenskapen at den kan låse hårfargen i opptil 10 uker, helt uten skadelige stoffer for verken håret eller hodebunnen. På den måten holder den nye hårfargen din seg frisk i lengre tid. Dessuten arbeider ingrediensene på å nære og pleie håret så det holdes sunt, mykt og velpleid. Blant annet er produktet tilsatt en høy konsentrasjon av ekstrakter fra sheasmør og aloe vera, som begge gir håret masse næring og fukt som gir det optimal beskyttelse. I tillegg er sjampoen tilsatt pantenol. 

Balsamen er perfekt å ta med på farten på reise eller i treningssenteret når du ønsker å vedlikeholde og passe på hårfargen din. 

Fordeler

  • Holder hårfargen som ny i opptil 10 uker
  • Gir et skinnende og glansfullt resultat
  • Uten parabener, allergifremkallende parfyme, negative sulfater og kunstige fargestoffer
  • Pleie og beskyttelse på naturlig vis

Anbefalt bruk

Balsamen brukes i vått og nyvasket hår. Masser produktet godt inn i håret og la den virke i 1–3 minutter for best effekt. Virkningen kommer med det samme, og kan holdes ved like i lang tid. 

Du kan med fordel bruke Pure Colorful Attitude Shampoo til hårvasken før balsamen for best resultat. Balsamen fås også i en større flaske med 500 ml.

Innhold: 100 ml

Ingredienser:

Vann, Kokamidopropylbetain, Natrium-C14-16-olefinsulfonat, Glyserin, Kokobetain, Bladjuice av Aloe Barbadensis (Aloe Vera), Pantenol, Arginin, Asparaginsyre, PCA, Glysin, Alanin, Serin, Valin, Prolin, Treonin, Isoleucin, Histidin, Fenylalanin, Natrium-PCA, Natriumlaktat, Parfyme (duft), Natrium-metylkokoyltaurat, Natriumkokoyl-isetionat, PEG-7-glyserylkokoat, Cetylhydroksyetylcellulose, Polyquaternium-10, Frøolje fra Sesamum Indicum (sesam), Polyquaternium-7, Biotinoyltripeptid-1, Metylkloroisotiazolinon, Phenoxyethanol, Benzosyre, Dehydroeddiksyre, Tetranatrium-EDTA

Se alle produkter fra Trontveit & Pure Attitude
Varenummer: 40986
Glutenfri segl Ikke testet på dyr Vegan Friendly
Glutenfri segl Ikke testet på dyr Vegan Friendly

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.