Hårklinikken

Hårklinikken

Hårklinikken - Dansk hårpleie til ethvert behov

Hårklinikken er et dansk brand som siden 1979 har behandlet diverse hårproblematikker, og som især spesialiserer seg innenfor hårtap hos både kvinner og menn.

Merkets produktutvalg består både av shampooer, balsamer, stylingprodukter og andre former for hårpleie som er utviklet for å behandle problemer som tynt, fettet, skadet eller tørt hår, helt uten på andre måter å påvirke hår- og hodebunn. Produktene er høyst effektive, og er skapt til å gi deg et bedre og sunnere hår, likegyldig hvilken hårtype du har.

Innovative og naturlige formularer

Hårklinikken vet at for at produktene skal virke ordentlig, er de nødt til å få kontakt med huden. Derfor er deres formularer helt simple og skånsomme, så huden utsettes for færrest mulige kjemikalier. Produktene er alle satt sammen av aktive samt naturlig hentede ingredienser, som utgjør de innovative og effektive formularer som gir resultater med det samme.

Hårklinikkens produkter inneholder heller ingen problematiske og skadelige stoffer, og er derfor fri for:

  • Kunstige fargestoffer
  • Syntetisk parfyme
  • Silikon og SLS/SLES
  • Parabener
  • Petrokjemikalier

Produktene er derfor skånsomme og milde - men de virker!

Effektive og uunnværlige hårprodukter til alle

- En god shampoo er grunnstenen til et sterkt og sunt hår, og Hårklinikken dekker ethvert behov du måtte ha. Prøv for eksempel Restorative eller Stabilizing shampoo mot hårtap og tynt hår, eller Balancing og Fortifying shampooene, som er gode mot hhv. fettet, tørt og skadet hår.

- Trenger håret litt ekstra kjærlighet? Så kan du med fordel prøve et produkt fra pleieserien. Her finner du blant annet en allsidig Daily Conditioner, en fantastisk lekker Hydrating Hair Crème og den virksomme Hair Mask.

- Ønsker du en mer holdbar frisyre kan du også utforske utvalget av lekre styling produkter. Alt etter ditt behov kan du prøve Styling Gel, Styling Paste eller den fine Styling Spray.

Utforsk det lekre utvalg av effektive hårpleie-produkter til kvinner og menn - ja hele familien!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.