Green Tea Gunpowder - 100g

1
Se alle produkter fra Med24
Varenummer: 1059

Green Tea Gunpowder - 100g

Green Tea Gunpowder er en nyhet, du kommer til å sette pris på. Det er en mild og velsmakende drikk som kan nytes når som helst på dagen.

For Østens folk, spesielt japanere som har den høyeste levealderen i verden, er det en del av livsstilen å drikke store mengder grønn te. 

Våre ernæringseksperter anbefaler at vi spiser minst 600 gram frukt og grønnsaker daglig, delvis på grunn av det høye innholdet av antioksidanter. Disse stoffene er viktig å opprettholde den rette balansen.

Skulle det være vanskelig for noen å nå så stor mengde frukt og grønnsaker, kan Gunpowder grønn te være et ekstra supplement. Grønn te er en av våre rikeste kildene til antioksidanter. Du kan få fullt utbytte av dem, enten du velger å ta te som drikke eller kapsler.

Gunpowder te - til en hver tid. Det er en klassisk te fra Kina, og det er ikke tilsatt smaksoljer. Navnet "Gunpowder" beskriver bare tebladene utseende. De friske teblader er av en skånsom tørking i varme store metallpanner. Tebladene krøller seg sammen og minner om små kugler, som haglekuler (derav navnet Gunpowder).

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Inngår i kategoriene
  1. Mat & drikke
  2. Drikkevarer
  3. Te
  4. Grønn te
Se alle produkter fra Med24
Varenummer: 1059

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.