Gillette Fusion Proglide Manual barberhøvel

Gillette Fusion Proglide Manual barberhøvel
Gillette Fusion Proglide Manual barberhøvel
Gillette Fusion Proglide Manual barberhøvel
Se alle produkter fra Gillette & Gillette Fusion
Varenummer: 7235

Gillette Fusion Proglide Manual barberhøvel

Den nye Gillette Fusion Proglide barberhøvel er en utvikling i komfortabel barbering og ytelse for menn. Gillette Fusion Proglide barberhøvel fås i manuell og power-utgave og er den mest teknologisk avanserte barberhøvel fra Gillette til dags dato.

Barberhøvelen er omarbeidet og redesignet for å gi Gillettes mest behagelige barbering.

Gillette Fusion Proglide har tynnere, finere blad med et belegg med lite motstand. Hvert barberhode har 5 blad + 1 presisjonstrimmer. I tillegg:
  • Den nye bladstabilisatoren opprettholder optimal avstand mellom bladene for å gi komfort. Det gir bladene mulighet til å tilpasse seg ansiktets konturer.
  • Det redesignede ergonomiske håndtaket har ekstra grep. Det ribbete håndtaket kanaliserer bort vann for bedre kontroll i våt tilstand.
  • Den forbedrede Lubrastrip™ er nå større enn Fusions og gir et glatt strøk. Den forbedrede formelen med mineralolje og smørende polymerer får høvelen til å gli lettere over huden din.
  • Den redesignede presisjonstrimmeren med forbedret blad - hjelper deg med å håndtere problemområdene som er vanskelig å barbere.
  • Snowplough komfortbeskyttelse kanaliserer bort overflødig barberingsgel, for å opprettholde bladenes kontakt med huden, og gir en tett, komfortabel barbering.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.