Garnier BIO

Garnier BIO - sertificert økologisk hudpleie til alle hudtyper

BIO er en miniserie av økologiske pleieprodukter fra Garnier, hvis formler er baserte på naturlige ingredienser som nærende planteoljer, blomsterekstrakter og nyttige eteriske oljer. De naturlige ingredienser dyrkes økologisk og hentes bærekraftig, så plantens egenskaper kan utnyttes til fulle i de effektive formler. For eksempel dampdestilleres de eteriske oljer, mens argan-, hamp- og nyperoseoljene kaldpresses, sånn at konsentrasjonen av næringsstoffer blir så høy som mulig. De utvalgte planter anvendes i pleieproduktene med henblikk på hver av deres egenskaper for bestemte hudtyper. I utvalget finner du derfor både produkter som er egnet til normal, kombinert og uren eller aldrende hud. Herunder kan du utforske hver miniserie og produktene i dem.

Lavandin - moden, trett og aldrende hud

En Lavandin Smooth & Glow Facial Oil, Lavandin Anti-Age Eye Cream, Lavandin Anti Age Day Cream og den tilhørende Anti-Age Night Cream alle beriket med eterisk fransk lavandinolje, som er kjent for sine beroligende, utglattende og oppstrammende egenskaper. Gir en mer fast og ungdommelig hud.

Thyme - uren og fettet hud

Thyme Skin Perfecting Toner er en matterende skintonic tilsatt salisylsyre, som ved hjelp av eterisk timianolje renser tette porer og virker oppfriskende for å etterlate en mer ensartet og ren hud med en matt overflate samt mindre synlige porer.

Hemp - stresset og tørst hud

Hemp Multi-Restore Facial Sleeping Oil og Hemp Multi-Restore Gel Cream er begge beriket med kaldpresset hampeolje av høy kvalitet, som er rik på essensielle fettsyrer. Hampen dyrkes i Europa og plantens olje virker særlig gjenopprettende for å forbedre stresset hud, som trenger ekstra pleie.

Lemongrass - kombinert og oljet hud

En effektiv Lemongrass Purifying Detox Gel Wash og en tilhørende Lemongrass Daily Moisturizer, som renser og pleier normal samt kombinert hud uten å virke uttørkende. Ren eterisk sitrongressolje fjerner skitt, smuss og forurensing for å etterlate en mindre skinnende hud.

Cornflower - sensitiv hud

En Cornflower Micellar Cleansing Water, som ved hjelp av kornblomstvann renser huden grundig, men skånsomt for skitt, vannfast makeup og produktrester uten å tørke den ut. Det dermatologisk- og oftalmologisk testede rensevannet etterlater huden sunn, frisk og ren.

Rosehip - trist og tørr hud

Rosy Glow 3in1 Youth Cream, som ved hjelp av kaldpresset nyperoseolje og plantebasert C-vitamin holder huden fuktmettet, smidig og sunn. Den multifunksjonelle kremen etterlater deg med en naturlig glød samt en ungdommelig utstråling.

Bærekraftig hudpleie forpliktet til å passe på vår natur

Alle produktene fra Garnier BIO er veganske, og inneholder derfor ingen animalske ingredienser. Formlene er Cosmos Certified Organic og utgjøres av nøye utvalgte ingredienser, som er dyrket under Fair Trade prinsipper med hensyn til biodiversiteten i lokalområdet. Produktenes emballasje er FSC-godkjent og så vidt mulig fremstilt av gjenbruksmateriale, som kan resirkuleres når produktet er tomt. Glasskrukkene er blant annet laget av 25% resirkulert glass, mens 100% av pappeskene kan resirkuleres. Garnier BIO er brandet for deg som ønsker å passe på klimaet, samt på din egen hud ved å kjøpe bærekraftig og naturlig hudpleie til overkommelige priser.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.