Futura Premium

Futura helsekost inneholder i alt 11 varianter - premium serien består av 6 varianter.

Futura er en serie av kosttilskudd med fiskeolje og kalk. Futura serien inneholder 11 varianter, så det er mulighet for å finne en variant som passer dine behov og ønsker.

Fiskeolje Premium er høykonsentrert omega-3, som er et godt supplement til din kost. Hvis du har vanskelig for å nå de anbefalte 350g fisk om uken, så kan du supplere med 1-2 kapsler om dagen.

Fiskeolje Anti-oppstøt er en ren fiskeolje variant som er god for deg som opplever oppstøt etter du har svelget fiskeolje kapsler. Overflaten på kapselen er laget sånn at så den først blir oppløst i din tarm og ikke i magesekken som andre kapsler. Derfor slipper du helt for fiskeraper med denne varianten.

Fiskeolje & ingefær er en kombinasjon av konsentrert fiskeolje og ingefærekstrakt. Ingefær er særlig kjent for dens egenskaper for vår fordøyelse og er derfor god til deg som ønsker å inndra mer ingefær i din kost.

Fiskeolje kolesterol består av to forskjellige oljer - fiskeolje og linfrøolje. Oljen fra linfrø inneholder omega-3-fettsyren ALA som bidrar til å vedlikeholde et normalt kolesterolnivå i blodet. Den nyttige effekten oppnås ved et daglig inntak på 2 g ALA. Med 2 kapsler oppnås et opptak på 245 mg ALA og det er derfor et supplement til det ALA vi får fra f.eks. bladgrønt og nøtter.

Fiskeolje Aktiv er konsentrert fiskeolje kombinert med magnesium samt C- og D-vitamin. Den er god til deg som har en aktiv hverdag blant annet på grunn av C-vitamin. Vitamin C bidrar til å vedlikeholde immunforsvarets normale funksjon under og etter intensiv fysisk trening. Den nyttige effekten oppnås ved et daglig inntak på 200 mg ut over det anbefalte daglige inntak av vitamin C, som oppnås med 3 kapsler daglig.

Kalk Premium er en unik sammensetning av kalk, magnesium, vitamin D og K. D-vitamin støtter det normale opptaket av kalk i kroppen og K-vitamin bidrar til å vedlikeholde normale knokler. Magnesium bidrar til å vedlikeholde normale knokler og muskelfunksjon samt bidrar til å minske tretthet og utmattelse.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.