Kundeservice
0 varer
Kurv
Fuktmaske, 100ml - Beauté Pacifique
Fuktmaske, 100ml - Beauté Pacifique

Fuktmaske, 100ml - Beauté Pacifique

280,00 NOK
-14%
325,00 NOK
På lager!
Leveringstid: 2-5 dager
Se fraktpriser her!
(5)
Les / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubb
Beskrivelse
Innhold
Anmeldelser

Fuktmaske fra Beauté Pacifique

Beauté Pacifique fuktmaske gjenoppretter fuktighetsbalansen i huden og minimerer fine linjer og rynker.
Fuktmasken fra Beauté Pacifique gir hudens fuktighetsnivå et kraftig "boost" og inneholder A-vitamin, som motvirker aldersrelaterte endringer i huden.

Bruk: Påføres i et tykt lag på ansiktet og halsen 2-3 ganger i uken etter rens med rensemelk. La masken virke i ca. 5-10 minutter. Skylles av eller fjernes med en klut. Bruk deretter en tonic og avslutt med en egnet fuktighetskrem.
Kan også brukes som en nattkrem for ekstra tørr hud.

Hovedingridienser:
Glycerin er et av de mest brukte fuktighetsgivende ingredienser. Glyserin fremmer smøring og mykgjøring av huden, og kan uten problemer brukes på selv den mest sensitive hud.

Mentol påført på huden utvider blodkarene og gir en kjølende følelse etterfulgt av en smertestillende effekt. Menthol lindrer også kløe i huden.

Squalane er en olje som forekommer naturlig i huden, og som er en viktig del av lipidsystemet. Nivået av hudens naturlige innhold av squalane synker med alderen, og solskadet og aldrende hud absorberer derfor squalane meget godt, og dens penetrasjonsevne er usedvanlig stor. Mikroskopiske dråper av Squalane virker som bærere for vitamin A og andre oljeoppløselige aktive ingredienser. Mangel på Squalane fører til for tidlig aldring som tørrhet og mangel på elastisitet. Tørr og aldrende hud på hender, albuer, hæler, osv. blir raskt utrolig myk når squalane brukes på riktig måte

Lanolin (renset) spiller en viktig rolle i å opprettholde fuktighetsbalansen og gjør huden fantastisk myk, spesielt i kombinasjon med squalane. Tidligere allergiproblemer assosiert med lanolin er redusert til nærmest null gjennom rensing.

Hydrolysert kollagen (og) Hyaluronsyre er en blanding som danner et usynlig fuktighetsskjold på huden, så huden bedre holder på vann og fuktighet.

Tokoferol er en kilde til vitamin E, som virker som en naturlig fuktighetsgiver, som også er i stand til å redusere fine linjer og rynker.

Tokoferylacetat er et derivat av E-vitamin som spiller en viktig rolle i å beskytte både huden og kremer mot frie radikaler  

Retinyl Palmitat er en kilde til stabil A-vitamin som vi har formulert til å være svært aktiv - både under lagring og når den påføres huden. Innkapslet i nanometerstore dråper av squalan kan A-vitaminen arbeide ned gjennom huden i mengder som er tilstrekkelige til å stimulere hudens egne celler til å gjenopprette tapt kollagefiberstruktur. Dette reduserer rynker og fine linjer og hudens struktur i hele hudens tykkelse forynges. I vår patenterte kombinasjon av squalane, som virker som en effektiv transportør gjennom huden, har A-vitamin en unik anti-age effekt.

Ingredienser: Aqua/vann, glyserin, Squalane, Lanolin, Glyserylstearat, PEG-100 Stearate, Sodium Laktat, sorbitol, propylenglykol, Cetearyl Alcohol, PEG-20 Stearate, Phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, Hydrolyzed Kollagen, Sodium Hyalurate, akrylat/C10 30 alkylakrylat- Crosspolymer, behenylalkohol, C10-30 Kolesterol/lanosterol Estere, Lanolin Alcohol, tokoferylacetat, retinylpalmitat, Tetrasodium EDTA, Tocopherol, BHT, oleylalkohol, Parfyme.


Varenummer: 927
Ingredienser: Aqua / Water, Glycerin, Squalane, Lanolin, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Sodium Lactate, Sorbitol, Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, PEG-20 stearate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Hydrolyzed Collagen, Sodium Hyalurate, Caprylic / Capric Triglyceride, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Behenyl Alcohol, C10-30 Cholesterol / Lanosterol Esters, Lanolin Alcohol, Tocopheryl Acetate, retinyl palmitate, Tetrasodium EDTA, Tocopherol, BHT, Parfum / Fragrance
Opphavsland: Danmark

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbake til toppen

Du må logg inn for å kunne skrive anmeldelser
Skrevet av Wenche Hattrem Midtsand - 18-02-2016 
Fantastisk fuktmaske! Bruker den som nattmaske, og våkner da opp med en myk og fin hud!
Skrevet av Maria - 25-06-2014 
Er vild med Beaute pacifiques produkter, og i særdeleshed denne fugtmaske. Den efterlader min hud blød og med en lækker glød.
Skrevet av Helle - 20-02-2013 
Fantastisk til min tørre hud, som ofte kan blive lidt rød og irriteret når den mangler fugt. Når jeg bruger den som natcreme er min hud gennemfugtet ,blød og ensartet næste morgen. Den kan bestemt anbefales!
Skrevet av Charlotte Hansen - 20-07-2011 
Prøv at lade produktet sidde på natten over uden at vaske det af. Huden bliver perfekt silkeblød.
Skrevet av Elisabeth Blak - 16-12-2009 
Rigtig lækker fugtmaske,som jeg anvender to gange om ugen. Mit ansigt har fået en helt anden glød , efter jeg er startet med den. Meget drøj i brug. Kan kraftig anbefales.
Se nettside
Med24.no – PB19 – 4855 Froland – Tlf. 21 95 94 90 – E-mail: info@med24.no - Org nummer: 28520832
Vinn et gavekort til Med24.no500,00 NOK
Abonner på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort på 500,00 NOK
Takk for din påmelding!
Vinneren blir kontaktet direkte og blir
offentliggjort i nyhetsbrevet hver måned