Kundeservice
0 varer
Kurv
Fuktighetskrem til alle hudtyper, 50ml - Beauté Pacifique
Fuktighetskrem til alle hudtyper, 50ml - Beauté Pacifique

Fuktighetskrem til alle hudtyper, 50ml - Beauté Pacifique

263,00 NOK
-15%
309,00 NOK
På lager!
Leveringstid: 2-5 dager
Se fraktpriser her!
(2)
Les / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubb
Beskrivelse
Anmeldelser

CREAM SOYEUSE HYDRATANTE, TOUTES PEAUX 
Fuktighetskrem til alle hudtyper fra Beauté Pacifique

Fukter huden og beskytter mot UV-stråler. For normal/kombinert hud. Langtidsvirkende fuktpleie med squalane, C og E-vitamin. Kan brukes som både dag -og nattkrem, eller i kombinasjon med et anti-rynke produkt.

Hovedingredienser:
Squalane
  er en olje som forekommer naturlig i huden, og som er en viktig del av lipidsystemet. Nivået av hudens naturlige innhold av squalane synker med alderen, og solskadet og aldrende hud absorberer derfor squalan meget godt, og dens penetrasjonsevne er usedvanlig stor. Mikroskopiske dråper av Squalane virker som bærere for vitamin A og andre oljeoppløselige aktive ingredienser. Mangel på Squalane fører til for tidlig aldring som tørrhet og mangel på elastisitet. Tørr og aldrende hud på hender, albuer, hæler, osv. blir raskt utrolig myk når squalane brukes på riktig måte.    

Glycerin er et av de mest brukte fuktighetsgivende ingredienser. Glyserin fremmer smøring og mykgjøring av huden, og kan uten problemer brukes på selv den mest sensitive hud.

Lanolin(renset) spiller en viktig rolle i å opprettholde fuktighetsbalansen og gjør huden fantastisk myk, spesielt i kombinasjon med squalane. Tidligere allergiproblemer assosiert med lanolin er redusert til nærmest null gjennom rensing.

Urea er en sterk naturlig fuktighetsgiver som binder seg til hudens protein og øker hudens evne til å holde på fuktigheten. 

Citrus Medica Limonum Extract  er en kilde til vitamin C som virker som en naturlig antioksidant, og som stimulerer kollagen-syntesen. Den eksfolierer forsiktig døde hudceller og reduserer fet hud.    

Aloe Barbadensis Gel/Aloe Vera Gel/Aloe Ekstrakt er navn på den samme naturlige råvaren som fungerer som en fuktighetsgiver og som er mye brukt i kosmetikk på grunn av sin beroligende effekt på irritert hud.  

Hydrolysert kollagen (og) Hyaluronsyre er en blanding som danner et usynlig fuktighetsskjold på huden, så huden bedre holder på vann og fuktighet.

Tokoferylacetat er et derivat av E-vitamin som spiller en viktig rolle i å beskytte både huden og kremer mot frie radikaler.


Varenummer: 907

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbake til toppen

Du må logg inn for å kunne skrive anmeldelser
Skrevet av Hanne - 24-02-2013 
Cremen giver god fugtighed til vintertør ansigtshud. Specielt omkring næsen var min hud meget tør, og skallede let. Fugtighedscremen har helt løst dette problem for mig.
Skrevet av Annette Rose Søe - 06-02-2008 
Superlækker creme, som trænger hurtigt ind i huden...
Se nettside
Med24.no – PB19 – 4855 Froland – Tlf. 21 95 94 90 – E-mail: info@med24.no - Org nummer: 28520832
Vinn et gavekort til Med24.no500,00 NOK
Abonner på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort på 500,00 NOK
Takk for din påmelding!
Vinneren blir kontaktet direkte og blir
offentliggjort i nyhetsbrevet hver måned