Faaborg Pharma

Faaborg Pharma

Faaborg Pharma produkter er en serie som består av en rekke tradisjonelle produkter innenfor hudpleie, personlig hygiene, desinfeksjon og munnpleie.
Under Faaborg Pharma Produkter finner du bl.a. den kjente Archiv krem og Helo krem samt produkter til desinfeksjon og en del produkter til sommerens plager. Faaborg Pharma produkter er "kliniske" produkter med basis i tradisjonelle apoteksverdier og fortrinnsvis med farmasøytiske råvarer.

Om Faaborg Pharma

Hudpleie produsert i Faarborg, Danmark

Faaborg Pharma lages i Faaborg i Danmark, bare en del av ingrediensene hentes inn fra hele verden. 

Faaborg Pharma ligger syd på Fyn, og der designes, utvikles og produseres alle produktene under ISO-sertifiserte forhold. Dette sikrer at kvaliteten og sikkerheten alltid er i orden, siden Faaborg Pharma selv kan følge produksjonen på tett hold. 

Hvert enkelt Faaborg Pharma produkt har startet med utgangspunkt i enten en gammel oppskrift, en ide eller et ønske fra forbrukerne. Herfra begynner produktutviklingen, hvor produktet formes, forfines og koden knekkes for å få høy effekt og riktig konsistens, som er kjennetegnet for alle Faaborg Pharmas hudepleieprodukter. 

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.