Escentric Molecules

Unike og vitenskapelig sammensatte molekyldufter til ham og henne fra Escentric Molecules

Hvorfor er en molekylparfyme så spesielt?

1 Produkt(er)

Opplev fusjonen av kunst og vitenskap med Escentric Molecules' unike molekyldufter

Escentric Molecules er et verdenskjent parfymebrand, som faktisk oppsto samtidig med at den første duften ble laget. Escentric Molecules finnes nemlig kun fordi parfymemakeren Geza Schön oppdaget, at samtlige av hans yndlingsdufter inneholdt én spesiell ingrediens - nemlig det helt spesielle aromamolekylet "Iso E Super". Molekylet er en syntetisk duft som ble laboratorieskapt helt tilbake i 1973, hvoretter den har blitt brukt i samtlige populære parfymer på markedet. Schön bemerket dog molekylets særlig tiltrekkende kraft når det var isolert, og besluttet seg for å prøve noe ingen i parfymeindustrien noensinne hadde gjort - å skape en duft utelukkende basert på ét eneste duftmolekyle med en tilhørende blandingsduft.

01 - duftene som startet en helt ny trend

Det første Escentric Molecules parfmesett kalt 01 ble lansert i 2007, og besto av Molecule 01: den helt spesielle Eau de Toilette, hvor 100% av duften kommer fra molekylet Iso E Super, og Escentric 01: den tilhørende blandings EDT, som parrer 65% av molekylet med komplimenterende duftnoter som fremhever det aller beste ved dets unike toner. Dette første sett revolusjonerede parfymemarkedet og startet en helt ny trend som fikk medvind over hele verden. Siden det kom ut har Escentric Molecules gitt ut duftsettene 02, 03, 04 og til slutt det splitternye 05.

Alle Escentric Molecules parfumene kommer i 'binære' sett, hvor Molecule varianten utelukkende baseres på et nøye utvalgt syntetisk skapt duftmolkyle, mens Escentric varianten kombinerer hvert molekyle med flere klassiske parfymeelementer for å skape en mer fremtredende duft. Både formularene såvel som produktenes design, er inspirert av vitenskapen og det fantastiske ved å kunne skape noe nytt. Derfor er emballasjen pyntet med en binær kode som representerer duftenes vitenskapelige opprinnelse.

Men hvorfor er en molekylparfyme så spesiell?

Hva som skjelner en molekylparfyme fra andre 'alminnelige' parfymer, er det faktum at det er en duft som i seg selv ikke dufter. Produktet er sammensatt av kjemisk fremstilte molekyler som reagerer med din individuelle kroppskjemi, hvoretter en helt spesiell aroma vil fremgå. Molekyldufter vil bli hengende på kroppen i lang tid av gangen, men kan ha tendens til å forsvinne og så komme tilbake igjen. Duftens oppførsel er derfor uforutsigbar og helt unik, sånn at den får et personlig preg når du bærer den. Duftmolekylenes egenskaper kan også gjøre at du ikke kan dufte produktet like godt som andre kan. Det er blant annet også derfor at Escentric Molecules har utviklet Escentric-variantene som har kraftigere og mer distinkte dufter.

Escentric Molecules unisex parfymesett

Alle parfymer i sortimentet er unisex, sånn at de kan brukes av både menn såvel som kvinner. Dessuten er de ikke Eau de Parfums, men Eau de Toilettes, fordi en høyere duftkonsentrasjon ikke ville gi helt det samme resultat, og det ville være en skam.
01 og 02 seriene finnes både i 100 ml full-size varianter, til deg som virkelig er fan, men alle duftene fås også i 'refill' varianter, som i virkeligheten bare er en mindre utgave av parfymene.

• 01 - basert på Iso E Super, som har en bløt og frisk duft som minner litt om sedertre. Fås både som Molecule & Escentric 100 ml samt refill 30 ml Molecule & Escentric.

• 02 - med molekylet AMBROXAN™, som har en sensuell aroma samt en friskhet som nærmest synes mineralsk. Kjøp 100 ml Escentric & Molecule eller 30 ml Escentric & Molecule.

• 03 - basert på Vetiveryl Acetate, som er et halvt naturlig, halvt syntetisk molekyle og har gress-aktige sitrusnoter. Molecule & Escentric fås kun i 30 ml refill-varianter.

• 04 - har molekylet Javanol som hovedingrediens, hvis noter minner om sandeltre for en frisk og klar duft. Kjøp Molecule & Escentric som inneholder 30 ml.

Hos Med24 kan du alltid kjøpe Escentric Molecules til billige priser og få medlemstilbud samt bærekraftig og gratis levering. Finn din nye signaturduft her!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.