Beurer søvnsensor, SE 80 - 1 stk

Beurer søvnsensor overvåker, analyserer og forbedrer hvordan du sover om natten.
Beurer søvnsensor overvåker, analyserer og forbedrer hvordan du sover om natten.
Beurer søvnsensor, SE 80 - 1 stk
Se alle produkter fra Beurer
Varenummer: 31033

Beurer søvnsensor overvåker, analyserer og forbedrer hvordan du sover om natten.

Søvnsensoren SE 80 fra Beurer overvåker, analyserer og forbedrer hvordan du sover om natten. Søvnsensoren plaseres under madrassen eller overmadrassen i sengen, deretter kobles apparatet med Beurer SleepExpert appen via Bluetooth og du kan legge hodet på puten. I løpet av natten vil SE 80 registrere hjerte- og pusterytme, søvnfaser, samlet antall timer du har sovet /vært våken og hvor lang tid det har tatt for deg å falle i søvn. Når du våkner har sensoren fanget opp disse tingene, og du kan se et hypnogram over dine søvnfaser. Søvnsensoren noterer i tillegg hvor mye bevegelse det har vært gjennom søvnfasene.
Innen du legger deg kan du notere om du f.eks har inntatt alkohol eller koffein innenfor de 3 siste timene, og om du har trent i søvn-dagboken. På den måte kan du selv holde øye med hvilke faktorer som spiller inn for at nattesøvnen din blir optimal.

Du får et enkelt overblikk via din “Sleep Score”, som trekker fra eller legger til poeng, alt etter hvor høy en kvalitet din søvn har hatt.
På den grafiske oversikten i appen kan du blant annet se din søvnutvikling over en uke og over en måned.

Søvnsensoren har en såkalt "Fresh Wake” alarm!
Alarmen stilles inn til første og siste oppvåkningstidspunkt (f.eks. tidligst 06.30 og senest 07.00). Innenfor dette tidsrommet bestemmer søvnsensoren gjennom de signalene den fanger, hvilket tidspunkt som er mest optimalt å vekke deg på. På den måten unngår du å være helt trett og utmattet når du våkner. Appen har 2 snooze funksjoner; Smart Snooze og Persistent Snooze.

Smart Snooze fungerer som en allminnelig snooze funksjon. Når alarmen ringer og du snoozer, vil du bli vekket igjen etter 5 minutter, med mindre du har stått opp av sengen eller er fallt i dyp søvn. Dersom du har fallt i dyp søvn vil søvnsensoren lete etter det mest optimale tidspunktet å vekke deg på, innenfor det oppgitte intervallet.

Persistent Snooze er ideell til tenåringer og personer som har vanskelig for å stå opp om morgenen. Denne alarmen stopper ikke med å ringe før du er ute av sengen. Man kan ikke lure denne alarmen! Alarmen vil ringe igjen dersom du legger deg tilbake i sengen innenfor 90 minutter etter at du har stått opp.

Beurer søvnsensor gir også løpende tips til optimering av din søvnkvalitet basrt på ditt personlige søvnmønster.

Inngår i kategoriene
Søvnprodukter

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.