EasySun Selvbruningsserviett - 1 stk.

EasySun Selvbruningsserviett - 1 stk.
EasySun Selvbruningsserviett - 1 stk.
EasySun Selvbruningsserviett - 1 stk.
Se alle produkter fra EasySun
Varenummer: 1001

EasySun Selvbruner
- Naturlig sommerbrun med den nye EasySun Selvbruninngsserviett

EasySun er en selvbruningsserviett som enkelt og skånsomt gir deg en naturlig brunfarge i løpet av noen timer. Servietten er enkel å bruke og lett å ha med, i hverdagen eller på reise. Passer godt til vinterblek hud, da den gir en naturlig lys, solbrun farge.

EasySun Selvbruningsserviett er laget av et mykt og behagelig materiale og føles derfor veldig myk mot huden.

Hvordan bruker jeg Easy Sun Selvbruningsserviett?
Brukes på ren og tørr hud for å oppnå det beste resultatet. Tørk lett over det ønskede området, og få en naturlig, flott og jevn brunfarge i løpet av 3 timer. Gir ingen striper. Ideell for alle hudtyper. Unngå direkte kontakt med øynene.

Gjenta behandlingen for å få en mørkere nyanse. For opprettholdelse av brunfargen, gjenta prosessen hver 3. eller 4. dag. Vask hendene etter bruk. Smitter ikke av på klær. Inneholder ingen solfaktor. EasySun Selvbruningsserviett kan brukes både i ansiktet og kroppen. Brukes på tørr hud. For best mulig resultat, anbefaler vi at du vasker huden din og skyller den godt for å fjerne såperester, før bruk

Hvor raskt vil jeg se resultater?
Hvor raskt brunfargen utvikles, avhenger av hvilken hudtype du har. Desto blekere hudtone, desto raskere fremtrer brunfargen. I de fleste tilfeller, kan man begynne å se effekten etter én time. Etter 3 timer er fargen stabilisert og fullt utviklet. Holder i 3-4 dager.

Hva er DHA?
Brunfargen oppstår hovedsakelig på grunn av det aktive stoffet Dihydroxyacetone (DHA). DHA er et naturlig sukkerstoff, som har vært anvendt i kosmetikkindustrien i over 30 år. DHA er kjent for å være det beste virkemidlet for selvbruning. DHA gir brunfarge ved å reagere med aminosyrene i keratin, et protein i hudens øverste lag. Keratinet blir dermed mørkere og gir huden en gylden brunfarge. DHA er helt ufarlig.

Ingredienser (INCI):
Aqua, Ethoxydiglycol, Propylene Glycol, Dihydroxy Acetone (DHA), Polysorbate 80, Phenoxyethanol, Dimethicone Copolyol, Parfum, Potassium Sorbate, Ethylhexylglycerin, Citric Acid

Ingredienser:

Vann, Etoksydiglykol, Propylenglykol, Dihydroksyaceton, Syklodekstrin, PEG-12-dimetikon, Fenoksyetanol, Etylheksylglyserin, C12-15 Pareth-12, Parfyme, Kaliumsorbat, Sitronsyre

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.