Rooibush (Rød te) - 100g

Rooibush (Rød te) - 100g
(1) Skriv eller les anmeldelser
Se alle produkter fra Natur-Drogeriet
Varenummer: 1057

Rooibush (Rød te) - 100g

Rooibush - også kalt "rød te" eller "Afrikas skjønnhets te"
- En sunn nytelse

Rooibush er navnet på en sterk kopp rød te. Teens positive effekt spres med lysets hastighet utover Afrikas grenser.

Denne teen er laget av bladene fra en spesiell busk som bare vokser her, hvor det tørre og varme klimaet samt det spesielle jordsmonnet gjør dyrkingen av planten mulig.  

Rooibush minner om vanlig te og produseres på samme måten. Mange Afrikanere mener at det er gunstig for helsen, og det har blitt funnet ut at den har et høyt innhold av vitamin C og forskjellige mineraler. Men afrikanere drikker ikke Rooibush te for å holde seg friske -  men fordi de synes det samker godt. 

Det gode ved Rooibush te er at den ikke inneholder koffein og bare 1% garvesyre (garvesyre i vanlige te ligger på 8-15%). Bortsett fra de helsemessige fordelene, betyr det at teen kan varmes opp uten å bli bitter, akkurat som den kan oppbevares i kjøleskapet og drikkes kald som is-te i sommervarmen.

Et annet pluss er økonomien, Rooibush er faktisk dobbelt så økonomisk i bruk som svart te, og så det krever mindre sukker, til glede for de som trenger å holde et øye med kaloriene.

Mange blander også Rooibush te med svart te, det gir en spesiell aromatisk drink med en krydret ettersmak. Rooibush te er den ideelle kvelds teen, som barna også elsker.

Så neste gang te-boksen er tom, så prøv Rooibush - da vil du også være overbevist om at det ikke trenger å være mer kjedelig å leve litt sunnere.

Finnes i tre varianter: Pure Rooibush te, Rooibush te med blodappelsin og Rooibush te med vanilje.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.