Kundeservice
0 varer
Kurv
English tea shop boks med blandet te - den klassiske kolleksjon
English tea shop boks med blandet te - den klassiske kolleksjon

English tea shop dåse med blandet te classic collection Ø - 30 p

Vår pris: 175,00 NOK
175,00 NOK
På lager!
Leveringstid: 3-7 dager
Se fraktpriser her!
Les / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubb
Beskrivelse
Innhold
Anmeldelser

English tea shop boks med blandet te - den klassiske kolleksjon

Te i en flott dekorert boks. Boksen er perfekt som en gave, spesielt til te elskeren. Boksen inneholder 5 forskjellige varianter med 5 teposer av hver variant. Denne boksen inneholder alle de klassiske te variantene og vil derfor være en sikker vinner. 

- Green Tea Pomegranate
Med teblader spesielt utvalgt for å oppnå den beste kvaliteten er denne teen laget på den anerkjente og tradisjonelle kinesisk metoden. Teen inneholder antioksidant fylte granatepler.

- Earl Grey
Med en frodig smak og utsøkt duft av Bergamot fra den Sørlige delen av Italia og delikate sorte ceylon teblader fra Sri Lanka er denne klassikeren akkurat slik som den burde være.

- English breakfast
En sterk sort te som er dyrket og prosessert i Ceylon. Teen er fyldig, robust og god med melk og sukker. En engelsk klassiker.

 - Black Tea Chai
En gammel blanding av ti økologiske asiatiske krydre blandet med økologisk sort te og økologisk appelsinskall. Teen har et hint av kanel, nellik, ingefær og kardemomme som gjør teen interessant og annerledes i forhold til teen vi er vant med fra Europa.

 - Peppermint
En frisk og forførende te. Fantastisk å drikke for å våkne opp, selv uten koffein. Du kan selv styre hvor sterk peppermynte smaken skal være ved å la den trekke.


Innhold: 30 te poser


Varenummer: 33133
Ingredienser: Se varebeskrivelse

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbake til toppen

Du må logg inn for å kunne skrive anmeldelser
Se nettside
Med24.no – c/o helthjem - Sandakerveien 121 – 0484 Oslo – Tlf. 21 95 94 90 – E-mail: info@med24.no - Org nummer: 28520832