DM Skincare Detox & Slimming lotion - 150 ml.

DM Skincare Detox & Slimming lotion - 150 ml.
Se alle produkter fra DM Skincare
Varenummer: 20014

DM Skincare Detox & Slimming lotion - 150 ml.

I dag, mange ønsker å detoxe og forme kroppen sin. Ukeblader bestiller alltid slanking og detox-kurer i januar, men kanskje det ikke passer deg, så derfor har vi laget et produkt som er både detoxer kroppen, samtidig som den slanker og gjøre noe med appelsinhuden på lårene - når du synes har behov for det.

Husk at cellulitter har ingenting å gjøre med fedme, det er også mange slanke og atletiske kvinner som har cellulitter!

Dette unike produktet inneholder et patentert fettreduserende kompleks bestående av cysteinsyre, koffein, guarana, og karnitin. Sammen utgjør disse stoffene en betydelig akselererende fettforbrennende kapasitet. I tillegg til de fettforbrennende egenskapene, bidrar den til å redusere vevets fetttykkelse, glatter og strammer huden. Detox lotion har en slimming og høy anti-cellulite effekt, som reduserer størrelsen på fettcellene og hindrer deres dannelse som er avgjørende i kampen mot cellulitter.

Detox & Slimming inneholder også en cocktail av åtte forskjellige alger, som bidrar til rensing samt organisk Macadamia Nut Oil og Shea Butter som hindrer uttørking av huden og tilfører fuktighet uten å føles fet.

Detox & Slimming lotion er for folk som ønsker å ta fatt på hudproblemet, få dermed alle avfalls stoffene renset ut mens du får satt fettforbrenningen i gang. Kremen kan også bli brukt som en daglig kroppslotion med stor virkning

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.