DM skincare

DM Skincare
4 Produkt(er)

DM Skincare: Designed to Matter - dansk hudpleie av høyeste kvalitet

DM Skincare, også kjent som dmsk, er et dansk beauty-brand, som produserer fantastiske produkter til huden, alle sammensatt for å tilføre litt mer naturlig- og overkommelig luksus til hverdagen.

Karina Hjorth, stifter og eier av dmsk, startet produksjonen av sin hudpleieserie fordi hun ønsket produkter som skapte sammenheng mellom huden og kroppens sunnhet som helhet. DM Skincare har nemlig en filosofi om kun å bruke ingredienser som har en positiv innvirkning på huden - herav deres motto "Designed to Matter". Hver enkelt ingrediens er nøye utvalgt etter sine dokumenterte egenskaper for huden, og brandet skjelner ikke mellom 'kjemiske' og 'naturlige' stoffer - er det godt og sikkert for huden, er det noe for dmsk.

Aktive formularer som gir synlige resultater

DM Skincare utvikler og formulerer deres produkter i danske laboratorier, hvor ingrediensene nøye velges ut og sammensettes, sånn at det ferdige produktet blir av høyest mulig effektivitet - dmsk ønsker også at kvaliteten av produktet stemmer overens med din- og naturens sikkerhet. Derfor anvendes ingen skadelige ingredienser i formularene, og med et høyt innhold av naturlig aktive og økologiske ingredienser i fusjon med moderne teknologier, oppnås altså et mer miljøvennlig produkt, som setter så lite avtrykk på klimaet som mulig.

Bærekraftig emballasje og lokal produksjon for den miljøbevisste forbruker

Klima noe som dmsk vekter høyt, og det er derfor viktig for dem at all produksjon foregår kortreist. DM Skincare produserer alle deres produkter på en fabrikk i Vestjylland, hvilket også er med til å holde CO2 avtrykket vesentlig mindre, da transporten fra fabrikk til distributør og videre til deg som forbruker blir kortere. Dessuten skaper det en større trygghet og tillitt at du alltid kan vite sikkert hvor ditt produkt kommer fra.

I tillegg er størstedelen av produksortimentet i bærekraftig emballasje i form av 100% resirkulerbart glass, som etter å ha blitt sortert korrekt, kan omsmeltes og brukes igjen hele 2-3 ganger. Glassflasker- og bokser er fremstilt av 45% gjenbrukt glass, tilsatt Calumite, som gjør det mulig å smelte produktet på ny. Før gjenbruk kan du også anvende emballasjen til oppbevaring, da den pynter fint på hyllen.

Hudpleie til ethvert behov

DM Skincares produkter understøtter en sunn hud og kropp både utenpå og innenfra, hvilket betyr at du i sortimentet både kan finne produkter til utvortes og innvortes bruk. Brandet ønsker å imøtekomme ethvert behov når det gjelder forskjellige hudtyper- og tilstander, og derfor finner du for eksempel både produkter til problemhud med tendens til akne, produkter til mer følsom hud, anti-ageing pleie til moden og aldrende hud, samt et stort utvalg av produkter til alle/normale hudtyper. Prøv for eksempel dmsk's:

- Hudpleieprodukter: renseprodukter, tonere, serumer, kremer, lotions, salter og scrubs samt tilbehør til både ansikt, kropp og føtter.

- Te: en serie av smakfulle teer, som understøtter en sunn og velfungerende kropp samt virker detoxing eller slankende.

- Tattoo care: en miniserie av skånsomme, men effektive pleieprodukter som passer på huden gjennom 4 trinn av tatoveringsprosessen.

Derfor skal du velge DM Skincare

DM Skincare er merket for deg som bryr deg om effektivt produsert pleie i toppklasse, som skjemmer bort huden litt mer hver dag. Merket har følgende fordeler:

  • Dansk-eid, kvinnestyrt virksomhet
  • Lokalt produsert i Vestjylland
  • 100% resirkulerbar emballasje
  • Lekkert og stilrent design som pynter på badet
  • Høyt innhold av naturlige- og økologiske ingredienser
  • Imøtekommer ethvert behov i effektive formularer

Hos Med24 vekter vi miljøvennlighet og kvalitet høyt, og ønsker kun å tilby deg de beste produkter som oppfyller dine behov og forespørsler til hudpleie. Utforsk vårt store sortiment av lekre dmsk produkter - alltid billige priser og bærekraftig levering.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.