Dermalogica Active Clearing

6 Produkt(er)

Dermalogica Active Clearing - behandling av voksenakne

Active Clearing er et tiltak fra Dermalogica, som erstatter hele serien Medibac Clearing. Disse produkter arbeider ikke bare på å bekjempe voksen akne, men også på å reduserer tidlige aldringstegn.

Det er en utbredt misforståelse at akne kun rammer tenåringer. Det er et helt allminnelig hudproblem blant voksne, hvor mange lever med de utfordringer som ses ved en fettet hudtilstand eller akne. Det kan føles meget ubehagelig, likeledes med at det kan tære på selvtilliten. Og slik bør det ikke være. Derfor har Dermalogica utviklet produkter som effektivt behandler, renser og forebygger voksen akne. Det er intelligent og skånsom hudpleie som effektivt forsvarer din hud mot voksen akne.

Målrettet behandling med Active Clearing system

Active clearing system er en serie av hudpleieprodukter som vi har utviklet med det spesifikke formål å behandle og bekjempe de plager, som kan oppstå i forbindelse med voksen akne. Det er derfor snakk om målrettet hudpleie som er tilpasset hudtyper og behov. Du kan velge mellom forskjellige aktive clearing produkter som har hvert deres fokus, så du kan skreddersy din hudpleie etter nettopp din huds behov.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.