Derma Eco Woman

3 Produkt(er)

Derma Eco Woman – økologisk hudpleie til kvinner

Skjønnhet er en abstrakt størrelse, og som vi alle vet, kommer den innenfra. På tross av det er det bestemt ikke noe galt i å forbedre ditt ytre. Et godt utseende og en sunn hud, går hånd i hånd. Derma Eco Woman gir deg heldigvis et valg som ikke går på kompromiss med hverken vakker hud eller beskyttelse av miljøet.

Derma Eco Woman er en serie produsert av økologiske og naturlige ingredienser som både er beriket med aktive og pleiende ingredienser som shea butter, abrikosolje, mandel, aloe vera, E-vitamin og naturlige antioksidanter. Produktene er skapt med hensikt på å pleie, mykgjøre og tilføre huden næring i verdensklasse.

Alle produkter bærer både Astma Allergi Danmark merket, Svanemerket, AllergyCertified-sertifikasjonen og er samtidig sertifisert av Ecocert. Dette er din garanti for at produktene er allergivennlige, milde og fri for ethvert stoff som kan være skadelig for din helse eller miljøet.

På grunn av at alle produkter er 100% fri for parfyme, fargestoffer og parabener, kan du være sikker på at din naturlige skjønnhet vil vare enda lenger. Produktene har også en positiv effekt som minimerer risikoen for allergi og overfølsomhetsreaksjoner. 


Hva tilbyr Derma Eco Woman?

Produktserien er utviklet og skapt spesielt til kvinner. Serien er liksom andre serier en pleiende og rensende av slagsen, men det er dog en forskjell – nemlig seriens sertifiseringer fra Svanemerket, Astma-Allergi Danmarks merke, AllergyCertified og Ecocert. Disse merker garanterer deg at serien ikke inneholder skadelige stoffer, men fortsatt er effektiv. Eco Woman sortimentet byr på alt fra makeupfjerner, ansiktskrem, shampoo, balsam og mye mer.

Derma Eco Woman er også et klokt valg hvis du er gravid eller planlegger å bli det. Ved uheldigheter kan kjemikalier fra shampoo, såpe og kremer uunngåelig komme inn i kroppen, og dermed risikerer du å overføre skadelige kjemikalier til ditt nye eller ufødte barn. Velg derfor din hudpleie med omhu.

Hos Med24.no har vi et bredt utvalg av produkter fra Derma Eco Woman. Du vil alltid oppleve gode tilbud og priser. 

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.