Derfor er det viktig med god tannhygiene

tannpleie, tannbørste og munnskyll

Tannpleie produkter og festemiddel til tannproteser fra med24.no

Tannpleie er viktig for alle nordmenns hverdagsrutiner. En sunn tannhelse er forebyggende for tannsykdommer, plakk, tannstein, dårlig ånde og hull i tennene. Derfor anbefales det, i samråd med norske tannleger, å bruke munnskyll, tanntråd og øvrige tannpleieprodukter.

Særlig eldre har store problemer med tennene. Mange mennesker bruker daglig gebiss, og andre former for tannproteser. Munnhygiene er fortsatt viktig, og det er derfor utviklet mange produkter for å gjøre prosessen litt lettere. Et gjentagende problem for folk med gebiss og tannproteser, er å finne et bra festemiddel. Hos med24 kan man få protesemidler som er ekstra lette å påføre. Det finnes også festemidler som er uten smak. Det vil si at det ikke fører til en smaksforandring på mat og drikke ved å bruke festemiddelet.

Tannproteser fører også til problemer for tannkjøttet. Derfor er det viktig å velge et protesemiddel som er sunt for tannkjøttet og som beskytter det mot protesen. Det finnes også midler som passer til folk med ekstra mye eller ekstra lite spyttproduksjon. Spør tannlege din om hvordan du skal velge riktige produkter til deg.

Produktene som sikrer en god munnhygiene

De fleste mennesker er flinke til å børste tennene daglig, men bruk av tanntråd og munnskyllevann er like viktig for en sunn tannhelse. Tanntråd kan fås både som en vanlig tråd, eller med et lite håndtak som gjøre det ekstra lett å komme til helt innerst bak jekslene. Denne typen tanntråd er også praktisk som on-the-go tanntråd. Mange merker har også tilsatt en forfriskende mintsmak.

Munnskyllevann bør være ett produkt alle har på badet. Det er ikke bare praktisk for å hindre dårlig ånde, men det er også en klinisk og effektiv måte å bekjempe tannkjøttbetennelse og plakk på. Munnskyllevann fra Listerine bekjemper plakkdannelse med opp til 56% sammenlignet med en vanlig tannpuss.

Med24 har også et stort utvalg av mellomromsbørster, både de populære fra TePe, samt børster fra Ekulf og Tandex. Mellomromsbørster er ofte formet som en liten flaskebørste og kan hjelpe med å komme til i mellomrom mellom tenner og proteser hvor tannbørsten ellers ikke kan komme til. Mellomromsbørster finnes i mange ulike størrelser.

Det finnes også mange gode tannkremer til ulike spesialbehov. Fra tannkremer med Aloe Vera, echinacea, manuka honning og salt, til tannkremer til brukere med spesialbehov, slik som de med sensitivt tannkjøtt, røykere og protesebrukere. Vi har også stilig italiensk retrotannkrem fra Marvis, tannkrem til barn og Weledas spennende utvalg av tannkremer.

Fri frakt fra 699 kr

Med Helt Hjem / PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (10-14 hverdager) eller email info@med24.no

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få beskjed om nyheter og tilbud