Decléor Spa Kit - 1 stk.

Decléor Spa Kit - 1 stk.
Se alle produkter fra Decléor
Varenummer: 37627

Decléor Spa Kit - til deg som elsker Decléor

Decléor Spa Kit inneholder 6 forskjellige produkter i spesial størrelser. Dette settet er en blanding av fuktgivende og nærende produkter til både ansikt og kropp.

Settet inneholder følgende:

Decléor Aroma Confort Moisturizing Body Milk - 50 ml.
Decléor 1000 Grain Body Exfoliator - 50 ml.
Decléor Aroma Cleanse 3 in 1 Cleansing Mousse - 50 ml.
Decléor Hydra Floral Anti-Pollution Hydrating Gel Cream - 15 ml.
Decléor Hydra Floral Ultra-Moisturising & Plumping Mask - 15 ml.
Decléor Aromessence Neroli Oljeserum - 1 ml.


Decléor Aroma Confort Moisturizing Body Milk

Decléor Aroma Confort Nourishing Body Milk er en nærende og velduftende fuktighetskrem som kan brukes til hele kroppen. Den er velegnet til både menn og kvinner med normal til tørr hud. Den mykgjør og beskytter huden og har en beroligende virkning takket være essensielle oljer. Få en gjennomfuktet, velpleid og deilig, myk  hud med denne lette bodylotion som raskt absorberes av huden uten å fette.

Decléor 1000 Grain Body Exfoliator

Decléor Aroma Cleanse 1000 Grain Body Exfoliator er en skjønn bodyscrub som fjerner døde hudceller og tørr hud og avslører en frisk og myk hud. Takket være nøye utvalgte ingredienser etterlates din hud eksfoliert, glatt og silkemyk.

Decléor Aroma Cleanse 3 in 1 Cleansing Mousse

Decléor Aroma Cleanse 3in1 Hydra-Radiance Smoothing & Cleansing Mousse er en rik, triple-action rense-mousse som inneholder en kombinasjon av aktive ingredienser som etterlater huden ren, vakker og jevn. I forbindelse med litt vann kommer en effektiv mousse som renser, peeler og mykgjør i dybden. Grape juice og papaya extract samt japansk mulberry arbeider sammen for å fjerne døde hudceller og gir dermed en renere, mykere hud med det samme. I tillegg fukter og beskytter neroli olje og hyaluronic acid huden mot dehydrering.

Decléor Hydra Floral Anti-Pollution Hydrating Gel Cream

Det er en lett og fuktgivende krem i en lett kremet geléform som raskt trenger inn i huden, og etterlater den myk og glatt og ikke minst beskyttet mot den forurensing som vi hver dag befinner oss i. Kremen danner en beskyttende hinne på huden uten å virke fettet og tung.

Decléor Hydra Floral Ultra-Moisturising & Plumping Mask

Denne ansiktsmasken er intensivt fuktgivende og har en dyptvirkende effekt, så din hud vil føles silkemyk og velpleid i lang tid. Det er en kremmaske som forvandles til en lett olje når den blir massert inn i huden. Oljen absorberes raskt, og fetter ikke.

Decléor Aromessence Neroli Oljeserum

Dette beroligende og multi-aktive serumet fra Decléor gjendanner fuktbalansen og gir din hud en frisk glød. Serumet er lett å påføre, absorberes raskt og føles silkeaktig på din hud. Den passer til alle hudtyper, og er laget av 100 % rene og aktive oljer, blant annet Neroli olje som kommer fra Pomeranstreets blomster (appelsinblomst).

Inngår i kategoriene
Reiseapotek Restsalg Sett & Kits

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.