Kundeservice
0 varer
Kurv
Crème Paradoxe, 50ml - Beauté Pacifique
Crème Paradoxe, 50ml - Beauté Pacifique

Crème Paradoxe, 50ml - Beauté Pacifique

460,00 NOK
-20%
575,00 NOK
På lager!
Leveringstid: 2-5 dager
Se fraktpriser her!
(8)
Les / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubb
Beskrivelse
Anmeldelser

Crème Paradoxe fra Beauté Pacifique i 50ml krukke er en krem som holder huden ung og frisk i en lengre tid. En fantastisk nyhet innenfor anti-aging!

Beauté Pacifique Crème Paradoxe inneholder de aktive ingrediensene Resveratrol og Procyanidin, som begrenser og forhindrer solskader og aldersforandringer 

I den dermatologiske/medisinske verden har det lenge bltt forsket på akkurat disse spesielle stoffene, og omfangsrik dokumentasjon viser at Resveratrol og Procyanidin forsinker aldringsprosessen og forlenger hudcellenes levetid. Kort fortalt holder Beauté Pacifique Crème Paradoxe huden ung og frisk i en lengre tid.

Med denne kremen er Beauté Pacifique det første selskapet som bruker Resveratrol og Procyanidin i en mengde som sikrer at stoffene har den ønskede effekten på huden - og dessuten det første selskapet som bruker Resveratrol og Procyanidin i en krem utenfor den medisinske verden.

Crème Paradoxe og det "franske paradokset"
Inspirasjonen til den nye Crème Paradoxe kommer fra det såkalte franske paradokset som går ut på at franskmenn har færre hjerte -og karsykdommer enn andre, til tross for deres fettrike kosthold. Dette skyldes til dels at de også har en tradisjon for å drikke vin, hvor det i visse typer finnes resveratrol.

Den andre viktige ingrediensen i Crème Paradoxe er som nevnt procyanidin. Sammen med resveratrol har den chilenske hudlegen Patricio Figuero funnet ut at stoffet procyanidin blant annet finnes i en bestemt type chilenske druer som er utsatt for svært høy UV-stråling. For andre druer ville dette betydd at druens DNA ble ødelagt, med det skjer ikke med denne spesielle druen.

Beauté Pacifique har fått enerett til å bruke procyanidin utenfor Chile, og i kombinasjon med den kraftige antioksidanten resveratrol er den grunnsubstansen i Crème Paradoxe. 


Varenummer: 6305

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbake til toppen

Du må logg inn for å kunne skrive anmeldelser
Skrevet av Marianne Frederiksen - 30-10-2016 
Lækker konsistent. Gør min hud fin og glat, uden at fedte.
Skrevet av Marlene Sørensen - 07-07-2016 
Rigtig god creme som jeg købte på Black Friday sidste år gennem http://blackfridaysalg.dk. Jeg fandt ud af, at min hud er mest glad for at kombinere to forskellige cremer - en morgen og en anden aften. Jeg bruger denne om aftenen.
Skrevet av Jani Vestergaard Jensen - 10-04-2016 
Den bedste dagcreme jeg har prøvet til dato. Lækker konsistens der ikke fedter, og den er virkelig drøj i brug. Ville ønske jeg havde kendt til den tidligere. Min hud er nu næsten fri for urenheder. Kan varmt anbefales.
Skrevet av Birgitte Søkilde - 11-07-2015 
En rigtig dejlig creme, god konsistens og virkelig fugtbevarnede uden at fedte.
Skrevet av Marianne Frederiksen - 13-05-2014 
Lækkert produkt og jeg er glad for at I fører Beauté Pacefique
Skrevet av Stine - 15-11-2013 
Meget lækker creme, som gør en forskel. Jeg har prøvet mange mærker, men denne fra Beauté Pacifique er min absolutte favorit.
Skrevet av Kirsten Hansen - 06-09-2011 
Det er en fantastisk creme som jeg bruger hver morgen på afrenset hud. Jeg har valgt at følge op med Lotion Hydratante fra samme serie. Den gir en fin mat overflade velegnet som underlag for make-up.
Skrevet av Else - 31-08-2011 
Jeg anbefaler produkter fra Beaute Pacifique - blev anbefalet produktet hos hudlæge. Bruger Paradoxe om dagen Metamorphique om aftenen, og er toptilfreds.
Se nettside
Med24.no – PB19 – 4855 Froland – Tlf. 21 95 94 90 – E-mail: info@med24.no - Org nummer: 28520832
Vinn et gavekort til Med24.no500,00 NOK
Abonner på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort på 500,00 NOK
Takk for din påmelding!
Vinneren blir kontaktet direkte og blir
offentliggjort i nyhetsbrevet hver måned