Cosborg Finger Care - 50ml

Cosborg Finger Care - 50ml
Se alle produkter fra Cosborg
Varenummer: 655

Cosborg Finger Care - Få myke og smidige fingre på bare 7 dager!

Cosborg Finger Care er en behandling for pleie av tørre, sprukne og grove fingrene. Tørr, sprukken hud kommer fra fortykket og renvet hudsom dannes på fingrene og fingertuppene. Ofte er vinterhalvåret årsaken til ubehaget, men hverdagens mange gjøremål kan tørke fingrene og forårsake sprekker blant annet i forbindelse med kontakt  med papir, håndverksarbeid, såpe, vaskemidler og hyppig håndvask.

Grove, tørre og sprukne fingre er en svært vanlig tilstand, som rammer en stor andel av befolkningen i alle aldre. I de fleste tilfeller er problemene bare en plage, og blir betraktet som en kosmetisk problem. Men hvis huden ikke blir behandlet, kan det oppstå sprekker, som kan gå ned til hudens myke og smerteførende lag. Dype sprekker kan til slutt forårsake infeksjon, som kan føre til alvorlige problemer.

Slik fungerer Cosborg Finger Care
Cosborg Finger Care inneholder urea, allantoin, sheasmør og nattlysolje i en spesiell formulering. Urea fremmer hudens naturlige helbredelsesprosessen ved å bryte ned og løse opp fortykket hard hud. De fuktighetsgivende pleiestoffene tilfører huden naturlig fuktighet, som trenger dypt inn i tørr hud. Innholdet av allantoin fører til at oppsprekking av huden vil gro raskere og fremmer gjenopprettelsen av huden. Til slutt, styrker nattlysoljen og alfa-linolensyre fra sheasmører hudcellene og også hudbeskyttende egenskaper.

Det totale resultat er at huden vil gro raskere og tørr hud erstattes med myk, smidig og sunn hud. Test av kremen har vist synlig forbedring etter 7 dagers behandling. Uten parfyme og fargestoffer.

Bruk
Cosborg Finger Care påføres grove, tørre og sprukne hender og fingertupper. Kremen smøres på med et tykt lag og man kan eventuelt la kremen sitte på i 3-5 minutter, før kremen er gnis inn i huden. Ved regelmessig bruk bevares myke og smidige fingre. Allerede etter 7 dager med behandling, vil det være synlig forbedring av fingrenes tilstand.

Praktiske råd
Det beste resultatet oppnås, hvis fingrene er vasket før behandling med Cosborg Finger Care. Inneholder ingen parfyme eller fargestoffer.

Typisk dosering
Påføres fingre og fingertupper 1-2 ganger om dagen til huden er normal igjen. Kun til utvortes bruk på fingrene. Unngå kontakt med øynene. Oppbevar på et kjølig sted etter åpning og utilgjengelig for barn.

Ingredienser:

Vann, Urea, Smør fra Butyrospermum Parkii (sheasmør), Kapryl-/kaprisk triglyserid, Cetylalkohol, Glyserylstearat, Olje fra Oenothera Biennis (nattlys), Frøolje fra Macadamia Ternifolia (makadamia), Allantoin, PEG-75-stearat, Kaprylylglykol, Ceteth-20, Natriumhydroksid, Steareth-20, Tokoferol

Opphavsland: Danmark

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Inngår i kategoriene
Håndkrem

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.