Kundeservice
0 varer
Kurv
Cosborg Finger Care - 50ml
Cosborg Finger Care - 50ml

Cosborg Finger Care - 50ml

140,00 NOK
-13%
161,00 NOK
På lager!
Leveringstid: 2-5 dager
Se fraktpriser her!
(5)
Les / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubb
Beskrivelse
Innhold
Anmeldelser

Cosborg Finger Care - Få myke og smidige fingre på bare 7 dager!

Cosborg Finger Care er en behandling for pleie av tørre, sprukne og grove fingrene. Tørr, sprukken hud kommer fra fortykket og renvet hudsom dannes på fingrene og fingertuppene. Ofte er vinterhalvåret årsaken til ubehaget, men hverdagens mange gjøremål kan tørke fingrene og forårsake sprekker blant annet i forbindelse med kontakt  med papir, håndverksarbeid, såpe, vaskemidler og hyppig håndvask.

Grove, tørre og sprukne fingre er en svært vanlig tilstand, som rammer en stor andel av befolkningen i alle aldre. I de fleste tilfeller er problemene bare en plage, og blir betraktet som en kosmetisk problem. Men hvis huden ikke blir behandlet, kan det oppstå sprekker, som kan gå ned til hudens myke og smerteførende lag. Dype sprekker kan til slutt forårsake infeksjon, som kan føre til alvorlige problemer.

Slik fungerer Cosborg Finger Care
Cosborg Finger Care inneholder urea, allantoin, sheasmør og nattlysolje i en spesiell formulering. Urea fremmer hudens naturlige helbredelsesprosessen ved å bryte ned og løse opp fortykket hard hud. De fuktighetsgivende pleiestoffene tilfører huden naturlig fuktighet, som trenger dypt inn i tørr hud. Innholdet av allantoin fører til at oppsprekking av huden vil gro raskere og fremmer gjenopprettelsen av huden. Til slutt, styrker nattlysoljen og alfa-linolensyre fra sheasmører hudcellene og også hudbeskyttende egenskaper.

Det totale resultat er at huden vil gro raskere og tørr hud erstattes med myk, smidig og sunn hud. Test av kremen har vist synlig forbedring etter 7 dagers behandling. Uten parfyme og fargestoffer.

Bruk
Cosborg Finger Care påføres grove, tørre og sprukne hender og fingertupper. Kremen smøres på med et tykt lag og man kan eventuelt la kremen sitte på i 3-5 minutter, før kremen er gnis inn i huden. Ved regelmessig bruk bevares myke og smidige fingre. Allerede etter 7 dager med behandling, vil det være synlig forbedring av fingrenes tilstand.

Praktiske råd
Det beste resultatet oppnås, hvis fingrene er vasket før behandling med Cosborg Finger Care. Inneholder ingen parfyme eller fargestoffer.

Typisk dosering
Påføres fingre og fingertupper 1-2 ganger om dagen til huden er normal igjen. Kun til utvortes bruk på fingrene. Unngå kontakt med øynene. Oppbevar på et kjølig sted etter åpning og utilgjengelig for barn.


Varenummer: 655
Ingredienser: Aqua (vann), Urea, Butyrospermum Parkii Butter, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Oenothera Biennis Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Allantoin, PEG-75 Stearate, Caprylyl Glycol, Ceteth-20, Sodium Hydroxide, Steareth-20, Tocopherol
Opphavsland: Danmark

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbake til toppen

Du må logg inn for å kunne skrive anmeldelser
Skrevet av Else Jacobsen - 13-08-2013 
Endelig en creme der er rigtig god til tørre og sprukne fingre.rimelig pris.
Skrevet av Birthe, Glamsbjerg - 12-01-2012 
For en gang skyld er producentens egne anprisninger af produkter ikke overdrevet. Cosborg Håndcreme er dyrere end andre lignende produkter, men det er til gengæld de ekstra penge værd. Man mærker virkning allerede ved første gangs brug - det er et virkningsfuldt og godt produkt.
Skrevet av mette egsvang - 17-05-2011 
Cosborg fingercare er simpelhen uundværlig til mine tørre fingerspidser der ofte har dybe revner pga. utallige gange håndvask hver dag, cosborg fingercare hjælper allerede i løbet af nogle få dage
Skrevet av Preben Kristensen - 28-04-2010 
Har prøvet mange håndcremer da jeg har Toktisk håndeksem, Cosborg fingercare er den første creme der kan holde eksem ned, kan varmt anbefale dette produkt. Preben Odense SØ
Skrevet av maria stenberg - 05-10-2009 
Dette er den eneste creme der virker mod ømme sprækker i håndflader og ved neglebånd! Jeg har altid lidt af tør astmahud, som kun forværres og bliver til sår og ømmesprækker når efteråret og kulden nærmer sig. Jeg har brugt for en formue til cremer, både på apoteket og i supermarkederne, og jeg vil næsten påstå at jeg har prøvet dem ALLE. Men Cosborg VIRKER! fra første påførsel... sårene heler langsomt, men sikkert op, det er SÅ god! Prisen er lidt derop af, men det er virkelig det værd :)
Se nettside
Med24.no – PB19 – 4855 Froland – Tlf. 21 95 94 90 – E-mail: info@med24.no - Org nummer: 28520832
Vinn et gavekort til Med24.no500,00 NOK
Abonner på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort på 500,00 NOK
Takk for din påmelding!
Vinneren blir kontaktet direkte og blir
offentliggjort i nyhetsbrevet hver måned