Cosborg EyeCircle - 25ml

Cosborg EyeCircle - 25ml
Se alle produkter fra Cosborg
Varenummer: 1894

Cosborg EyeCircle er en ny kosmetisk krem, som vitenskapelig bevist, reduserer mørke ringer og misfarging under øynene.

Reduksjon av mørke ringer under øynene
Ønsket om å se bra ut og føle seg komfortabel, kjenner vi alle. Men med mørke ringer og misfarging under øynene, får man raskt et slitent og stresset utseende som sender ut dårlige signaler til omgivelsene.

Et av de mest sårbare hudområder
Mørke ringer er en av de mest avslørende aldersfaktoreri ansiktet, som andre mennesker umiddelbart legger merke til, fordi det første vi gjør er å se hverandre i øynene. Men ringene skylder verken mangel på søvn eller stress, som mange tror. Forklaringen er at huden rundt øynene er et av de tynneste og mest sårbare områdene på kroppen. Og siden den tynne øyenhud er ganske skjør, kan det naturlige proteinet hemoglobin fra røde blodlegemer hope seg opp og forårsake mørkefiolett skjær som kjennetegner de mørke sirklene.

Cosborg EyeCircle inneholder naturlige enzymer som bryter ned de fargestoffene som har hopet seg opp i den sarte huden under øynene. Samtidig øker også hudens fasthet og elastisitet. I tillegg inneholder kremen fuktighetsbevarende og bløtgjørende stoffer.

Testing viser  <72% av de undersøkte hadde en tydelig nedgang i den rødlige fargen på huden og 63% opplevde en klar reduksjon i hudens blåaktige farge. En reduksjon i de rødlige og blålige farger er tegn på at huden blir mindre misfarget, altså at man får færre og mindre tydelige mørke ringer under øynene. Studien inkluderte 22 personer som brukte de aktive ingrediensene i Cosborg EyeCircle to ganger om dagen i to måneder. Det ble brukt et avansert apparat for fargeanalyse for å måle øyehudens fargeintensiteter. 

Cosborg eyebags inneholder 25 ml.

Nok for ca 2 måneders bruk. Uten parfyme og fargestoffer.

Ingredienser:

Vann, Kapryl-/kaprisk triglyserid, Glyserylstearat, Cetearylalkohol, Olje fra Oenothera Biennis (nattlys), Ceteareth-20, Smør fra Butyrospermum Parkii (sheasmør), Kaprylylglykol, Carrageenan (pulver fra alger), ceteareth-12, Cetylpalmitat, Chrysin, Etylheksylglyserin, Glykose, Glyserin, Hydroxysuccinimide, Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tetrapeptide-3, Steareth-20, Tokoferol, Xantangummi, Ethylparaben, Methylparaben, Fenoksyetanol, Kaliumsorbat, Propylparaben

Opphavsland: Danmark
Inngår i kategoriene
Øyekrem

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.