Kundeservice
0 varer
Kurv
Cosborg EyeCircle - 25ml
Cosborg EyeCircle - 25ml

Cosborg EyeCircle - 25ml

269,00 NOK
-13%
309,00 NOK
På lager!
Leveringstid: 3-7 dager
Se fraktpriser her!
(1)
Les / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubb
Beskrivelse
Innhold
Anmeldelser

Cosborg EyeCircle er en ny kosmetisk krem, som vitenskapelig bevist, reduserer mørke ringer og misfarging under øynene.

Reduksjon av mørke ringer under øynene
Ønsket om å se bra ut og føle seg komfortabel, kjenner vi alle. Men med mørke ringer og misfarging under øynene, får man raskt et slitent og stresset utseende som sender ut dårlige signaler til omgivelsene.

Et av de mest sårbare hudområder
Mørke ringer er en av de mest avslørende aldersfaktoreri ansiktet, som andre mennesker umiddelbart legger merke til, fordi det første vi gjør er å se hverandre i øynene. Men ringene skylder verken mangel på søvn eller stress, som mange tror. Forklaringen er at huden rundt øynene er et av de tynneste og mest sårbare områdene på kroppen. Og siden den tynne øyenhud er ganske skjør, kan det naturlige proteinet hemoglobin fra røde blodlegemer hope seg opp og forårsake mørkefiolett skjær som kjennetegner de mørke sirklene.

Cosborg EyeCircle inneholder naturlige enzymer som bryter ned de fargestoffene som har hopet seg opp i den sarte huden under øynene. Samtidig øker også hudens fasthet og elastisitet. I tillegg inneholder kremen fuktighetsbevarende og bløtgjørende stoffer.

Testing viser  <72% av de undersøkte hadde en tydelig nedgang i den rødlige fargen på huden og 63% opplevde en klar reduksjon i hudens blåaktige farge. En reduksjon i de rødlige og blålige farger er tegn på at huden blir mindre misfarget, altså at man får færre og mindre tydelige mørke ringer under øynene. Studien inkluderte 22 personer som brukte de aktive ingrediensene i Cosborg EyeCircle to ganger om dagen i to måneder. Det ble brukt et avansert apparat for fargeanalyse for å måle øyehudens fargeintensiteter. 

Cosborg eyebags inneholder 25 ml.

Nok for ca 2 måneders bruk. Uten parfyme og fargestoffer.


Varenummer: 1894
Ingredienser: Aqua (vann), Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Oenothera Biennis Oil, Ceteareth-20, Butyrospermum Parkii Butter, Caprylyl Glycol, Carrageenan, ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Chrysin, Ethylhexylglycerin, Glucose, Glycerin, Hydroxysuccinimide, Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tetrapeptide-3, Steareth-20, Tocopherol, xantangummi, Ethylparaben, Methylparaben, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Propylparaben
Opphavsland: Danmark

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbake til toppen

Du må logg inn for å kunne skrive anmeldelser
Se nettside
Med24.no – c/o helthjem - Sandakerveien 121 – 0484 Oslo – Tlf. 21 95 94 90 – E-mail: info@med24.no - Org nummer: 28520832