Cocoon Organic Laundry Honey Svamp 10-11 cm

Cocoon Organic Laundry Honey Svamp 10-11 cm
Se alle produkter fra Cocoon Eco Living
Varenummer: 37637

Honeycomb svampen anses for å være en av verdens lekreste natursvamper 100 % økologisk og allergivennlig

Svampen er ideell som vaskesvamp til både barn og voksne og særdeles velegnet til mennekser med følsom hud. Den er skånsom og virkelig myk når den blir våt, og med dens store porer renser den huden på en myk og naturlig måte og er med til å bevarer en sunn blodsirkulasjon i ansiktet og på kroppen. Natursvampens myke materiale gjør at svampen ikke er for hard mot huden under skrubbingen. På grunn av de store porene i svampen er den lett å holde ren , så bakterier og smuss ikke opphopes i svampen.

Honeycombsvampen stammer fra Middelhavet

Cocoon’s Honeycomb svamper stammer fra Middelhavet, hvor man finner den høyeste kvalitet av natursvamper, og hvor befolkningen har stort fokus på å vedlikeholde og forbedre det naturlige planteliv i korallrevet og natursvampenes flora. Da natursvampene gror vilt på bunnen av havet, finnes svampene i mange forskjellige farger og former. Alle natursvamper har det til felles at de alle blir utrolig myke så snart de blir våte.

Honeycomb svampen tilhører den familien av natursvamper som kalles ’Honeycomb Sea sponges’ på grunn av svampens mange store kanaler, som får svampen til å ligne innsiden av en bikube. De mange store kanaler i svampen gjør at Honeycomb svampen kan oppta en utrolig mengde vann, hvilket gjør den utrolig velegnet som vaskesvamp til både baby, barn og voksne. 

Pass på din natursvamp

Det er viktig alltid å vaske svampen grundig med rent vann etter bruk og sørge for at alle såperester er ute av svampen, hvis den er brukt sammen med såpe. Hvis natursvampen kommer til å ligge i blødt med for mange såperester, kan svampen langsomt bli mykere og slimete.
Derfor er det viktig å skylle svampen grundig etter bruk. Bruk helst kaldt eller lunkent vann til å rengjøre natursvampen. Når svampen er rengjort, klem da svampen tørr for vann og la den deretter tørke et tørt og luftig sted, til svampen er helt tørr.
Vri aldri en natursvamp, da svampen kan ta skade av dette. 

Inneholder 1 stk Honeycomb svamp på 10-11 cm

Inngår i kategoriene
Badebørster og svamper Tilbehør

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.