Caudalie

57 Produkt(er)

Caudalie ble født i 1993, da Mathilde og Bertrand Thomas møtte Dr. Vercauteren som er spesialist i vindruer og vinstokker.
På Mathildes foreldres vingård gjorde Dr. Vercauteren dem oppmerksomme på at vindruenes kjerner var naturens skatter og meget betydningsfulle.
Siden da har de utviklet Caudalie til et verdensomspennende merke som nyttiggjør naturens rikdommer og gir likeså mye tilbake som den gir til oss. Særlig fokuserer Caudalie på utvinning av vindruens mange effektive egenskaper og bruksområder som har vist seg å ha utrolig positive påvirkninger på huden.
Gjennom årenes løp har Caudalie vokst og har nå en rekke kolleksjoner som henvender seg til alle hudtyper og alle former for hudproblemer.

Caudalie gir tilbake til naturen gjennom en non profit organisasjon som heter 1% For the Planet. Det vil si at Caudalie donerer 1% av deres globale omsetning uansett resultat, som går til beskyttelse og utvikling av miljø og natur.
Caudalie har valgt trær som fokus og vil plante minimum 6 millioner innen år 2020 på verdensplan.
Videre finner de løpende måter å beskytte miljøet igjennom deres produksjon, emballasje og produkter. Et eksempel er deres nye solserie som er med miljøvennlige solfiltre og biologisk nedbrytbar emballasje.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.