Burnaid

Les mer om produktene fra Burnaid.

Burnaid - førstehjelp ved lettere brannskader, skolding og solbrenthet

Burnaid er en produktserie spesielt til førstehjelp ved mindre brannskader, insektbitt, solbrenthet og mye mer. Merket dekker over en produktserie utviklet av australske Mundicare, som siden grundleggelsen i 2015 har stått bak en lang rekke forskjellige førstehjelpsprodukter.

Burnaid kan brukes av både barn og voksne - man bør dog være oppmerksom på faren ved nedkjøling og ikke la kompressen være på skadestedet i mer enn 20 minutter på små barn (særlig ikke i kulde).

Det beste fra naturen

Et stort fokusområde hos Mundicare er å bringe forbrukeren de beste, naturlige ingredienser. Særlig tea tree-olje (melaleuca alternifolia) brukes i deres produkter - heriblant alle produktene fra Burnaid - på grunn av dens antiseptiske, helende egenskaper. Sammen med ekstrakt fra aloe vera-blader utgjør tea tree-oljen den kjølende, reparerende enhet bak hydrogelproduktene fra Burnaid.

Ut over å bidra med kjøling og smertelindring virker Burnaid bakteriehemmende, hvilket forhindrer infeksjon i det utsatte område. Det er dog viktig å understreke at gelen er utviklet til øyeblikkelig hjelp frem for langvarig behandling.

Anbefalt bruk

Brannskader med kjemikalier
Legg ikke Burnaid kompress direkte på kjemikalier som reagerer med vann, da skaden kan forverres betydelig. Fjern kjemikaliene først før Burnaid brukes.

Brannskader ved elektriske støt
Burnaid kompress må ikke legges på brannskader som er i kontakt med strøm. Hydrogelen er meget strømledende, og kan være livsfarlig for både pasient og redningsmann. Slå først av strømmen før du nærmer deg pasienten.

Solbrenthet
Gå i skyggen for solen og spray rikelige mengder Burnaid på det utsatte området. Tildekk eventuelt for å gi huden ro. Gjenta påføringen etter behov.

Insektstikk
Spray Burnaid på insektstikket for øyeblikkelig kløelindring. Gjenta påføring etter behov.

Kontakt med brennmanet
Skyll først brennmanetstrådene vekk med vann (ikke ferskvann) eller gni dem vekk med litt sand. Spray Burnaid på det skadde området for øyeblikkelig kjøling og smertelindring.

Kryobehandling (frysebehandling)
Etter kryo-/frysebehandling av vorter og lignende kan Burnaid brukes til å nedkjøle og dempe betennelsesreaksjon i huden. Gjenta påføring ved behov.

Varianter

  • Burnaid Gel Spray - Kjølende, vannoppløselig hydrogel til førstehjelpsbehandling av mindre brannsår, insektbitt, solbrenthet, m.m.
  • Burnaid Burnkit - Førstehjelpskit til lettere brannskade, inneholder poser med branngelé, kompress og bandasje
  • Burnaid Sunburn Gel Spray - Kjølende spray med aloe vera og tea tree-olje, som lindrer solbrenthet

Kjøp produkter fra Burnaid hos Med24.no

Hos Med24.no forhandler vi flere produkter fra Burnaid. Kjøp i dag - raskt og enkelt!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.