Kundeservice
0 varer
Kurv
Bio-karnitin - 50 Kapsler
Bio-karnitin - 50 Kapsler

Bio-karnitin - 50 Kapsler

184,00 NOK
-12%
209,00 NOK
På lager!
Leveringstid: 3-7 dager
Se fraktpriser her!
(1)
Les / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubb
Beskrivelse
Innhold
Anmeldelser
Pharma Nord Karnitin kosttilskudd er en naturlig aminosyre som, gjennom en positiv innvirkning på cellenes energistoffskifte, gir kroppen mer energi. Bio-karnitin inneholder 250 mg av ren L-karnitin i lettsvelgelige og vegetabilske kapsler.
  • Karnitin er en naturlig aminosyre som er en del av cellendes energistoffskifte
  • Bio-karnitin inneholder 250 mg av ren L-karnitin
  • Vegetabilske kapsler som er lette å svelge

Mer om Bio-karnitin
Bio-karnitin er vegetabilske kapsler med 250 mg ren L-karnitin i hver. Produksjonen av Bio-karnitin utføres under farmasøytisk kontroll etter GMP-protokollen og Pharma Nord garanterer for kvaliteten. Man kan derfor være trygg på at innholdet tilsvarer det som står på pakningen.
Bio-karnitin er produsert ved hjelp av en unik produksjonsprosess basert på gjæring. Denne metoden, som bærer kvalitetsmerket Carnipure ™, er i stand til å produsere L-carnitin på samme måte som i naturen. Resultatet er rent, naturidentisk L-karnitin.

Hva er karnitin?
Karnitin er en ikke-essensiell vannløselig aminosyre som har egenskaper som ligner på et vitamin. Med "ikke-essentiel" menes det at kroppen under normale omstendigheter selv kan produsere karnitin i lever og nyrer fra aminosyren lysin med hjelp fra aminosyren metionin og vitamin C. I tillegg inngår jern, vitamin B6 og niacin i en rekke enzymatiske prosesser. Det er bare L-formen av karnitin som er nyttig for mennesker.

Hva gjør karnitin?
Karnitin er en del av kroppens normale energiproduksjon og fettstoffskifte. Aminosyren har en positiv effekt på kroppens energiomsetning ved å medvirke i transporten av langkjedete fettsyrer inn i cellenes energiproduserende organer, som kalles mitokondrier. Dette gjør at karnitin hindrer generell tretthet. Mesteparten av kroppens karnitin er i muskelvevet og i hjertemuskelen. Normal sperm også inneholder også karnitin.

Varenummer: 4518

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

InnholdTilbake til toppen

Næringsstoffinnhold pr. anbefalt daglig dose

L-carnitin
250
mg

Ingredienser
L-Carnitin-L Tartrate
Fyllemiddel: Mikrokrystallinsk cellulose
Kapselskall: Hydroxypropylmethylcellulose
Antiklumpemiddel: Magnesiumsalt av fettsyrer.
Siliciumdioxid
Fargestoff: Titandioxid

Kosttilskudd bør ikke erstatte en variert kost.

Dosering
1 kapsel daglig for voksne og barn fra 11 år og oppover.

AnmeldelserTilbake til toppen

Du må logg inn for å kunne skrive anmeldelser
Se nettside
Med24.no – c/o helthjem - Sandakerveien 121 – 0484 Oslo – Tlf. 21 95 94 90 – E-mail: info@med24.no - Org nummer: 28520832