Kundeservice
0 varer
Kurv
Bio-Fiber 80-120 Tabletter
Bio-Fiber 80-120 Tabletter

Bio-Fiber 80-120 Tabletter

61,00 NOK
-10%
68,00 NOK
På lager!
Leveringstid: 2-5 dager
Se fraktpriser her!
(1)
Les / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubb
Beskrivelse
Innhold
Anmeldelser
Pharma Nord Bio-Fiber er en konsentrert kosttilskuddstablett med fiber som inneholder 80% kostfiber, som er det høyeste oppnåelige så langt.

Bio-Fiber er et kosttilskudd uten tilsatte næringsstoffer. Hver tablett inneholder en balansert blanding av 520 mg av naturlige, løselige og uløselige vegetabilske fibertyper i tablettform som kommer fra sukkerroer og eplepektin. Bio-Fiber brukes til å kompensere for mangler i moderne fiberfattig kosthold.

Hva er kostfiber?
Det er to kategorier av kostfiber, løselig og uløselig. De løselige fibrene blir gelé-aktig sammen med væske og er i stand til å binde vann i en mengde som kan være opp til 15 ganger sin egen vekt. Et kosthold med denne type fiber vil gi tarminnholdet mer fylde og øke tiden maten oppholder seg i tynntarmen, hvor opptaket av næringsstoffer foregår. Uløselig fiber vil også absorbere en del av vann, men ikke på langt nær så mye at de vil oppløses. En del av fiberinnholdet vil fungere som næring for den naturlige tarmfloraen og gjæringen. Denne type fiber vil redusere tiden maten forblir i tarmen, og akkurat som de løselige fibrene vil de gi mer fylde til tarminnholdet. Kostfiber finnes naturlig i mange ubehandlete matvarer. De tilhører gruppen av karbohydrater som vi ikke fordøyer eller fordøyer dårlig, dvs. nedbrytningen til sukkerstoff og stivelse ved hjelp av  fordøyelsesenzymer.

Norske kostvaner
Norske kostvaner har endret seg betydelig i løpet av de siste 100 årene. For 100 år siden utgjorde fiberrike kornprodukter, frukt og grønnsaker en viktig del av kostholdet. Siden har fiberandelen falt i takt med økningen i industriell foredling av kostholdet. Utviklingen har gått i retning av økt foredling av mat, og dermed reduseres det naturlige fiberinnholdet eller så fjernes det helt.

Varenummer: 4528

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

InnholdTilbake til toppen

1 Bio-Fiber tablett inneholder*                  
Roefiner   
626
mg
Pektin  30 mg
Fyllestoffer og overflatebehandling 
 67 mg
Kaloriinnhold pr. tablett  1,7
KJ (0,4 kcal)

Ingredienser

Oppløselige og uoppløselige fibre fra sukkerroer og sitrusskall.
Antiklumpemiddel: Polyvinylpyrrolidon, magnesiumsalt av fettsyrer, siliciumdioxid
Fyllmiddel: Mikrokrystallinsk cellulose
Overflatebehandlingsmiddel: Hydroxypropylmethylcellulose  

AnmeldelserTilbake til toppen

Du må logg inn for å kunne skrive anmeldelser
Skrevet av Lena Juul Palsdorf - 25-04-2016 
Dette er et billigt og simpelt produkt, som er smart hvis du ikke lige får spist nok fibre. Jeg tager dem ikke med en fast mængde, men når jeg ved at jeg fx ikke får spist et særligt sundt måltid. Jeg tager dem ofte også før maden for at give en mæthedsfornemmelse, og selvom de ikke mætter så meget som glucomannan, så er det et billigt alternativ. Det hjælper tarmene og fordøjelsen.
Se nettside
Med24.no – PB19 – 4855 Froland – Tlf. 21 95 94 90 – E-mail: info@med24.no - Org nummer: 28520832
Vinn et gavekort til Med24.no500,00 NOK
Abonner på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort på 500,00 NOK
Takk for din påmelding!
Vinneren blir kontaktet direkte og blir
offentliggjort i nyhetsbrevet hver måned