Bio Beauté

Bio Beauté by Nuxe

Naturlig og økologisk hudpleie fra Bio Beauté

En kropp i balanse, ren samvittighet og velvære er alt sammen noe NUXE sørger for å kombinere i en symbiose mellom deg og deres naturlige og helt eksklusive hudpleieserie Bio-Beauté, som byr på et spennende utvalg av ansikts- og kroppspleie.

Bio-Beauté by NUXE er et økologisk og kvalitetsbevisst merke som produserer hudpleie fyllt med noen av de mest fantastiske og naturlige ingredienser, som er utvunnet av friske råvarers aktive, pleiende og sunne deler.

Bio-Beauté produkters virkning er derfor hverken forårsaket av skadelige stoffer som kunstige fargestoffer eller parabener. Det hele kommer seg av, at naturen, din sunnhet og velvære alltid kommer i første rekke hos Bio Beauté by NUXE 


Bio Beauté by Nuxe

Bio Beauté by NUXE er et undermerke til et av de mest populære og anerkjente brands innenfor hudpleie, NUXE. Bio Beauté er utviklet av Aliza Jabès som selv har vokset opp i hjertet av naturen, hvilket har gitt henne en lidenskap for naturen og en kjærlighet for hvordan den kan skape velvære for vår kropp og sjel.

Hun har latt alle disse kilder for inspirasjon avspeiles i nettopp denne serien, for å dele naturens helt fenomenale og hjelpende side med folk over hele verden.

Men det er dessuten også mange års erfaring, spesialisering og viten innenfor naturlige pleieprodukter som er lagt til grunn for utviklingen av Bio Beauté by NUXE, som er basert på noen av de mest rene, nærende og kraftfulle ingredienser naturen har å by på. 


Luksuriøs, organisk og økologisk pleie

Filosofien bak Bio Beauté er å gi huden de absolutt beste forutsetninger for å forbli sunn uten bruk av unødvendige og skadelige virkemidler. Med Bio-Beauté by NUXE tar du derfor ansvar for din egen sunnhet ved bruk av aktive ingredienser som ikke bryter med kroppens naturlige prosesser.

Serien er utviklet til å ivareta et hav av forskjellige hudmessige utfordringer - alt fra sart hud til skadet, tørr, kombinert og normal hud bl.a. med en formel som inneholder fruktekstrakt, som har en hel del nyttige virkninger på huden. Serien henvender seg dessuten til hele familien, og du kan derfor trygt og sikkert ta hånd om dem du har kjær med disse produktene, som har et minimum på 95% vidunderlige organiske ingredienser.

Bio Beauté kremer m.m. tar vare på huden med masser av vitaminer, mineraler og antioksidanter!  

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.