Betafem

Betafem™ kvinnelig intimpleie til en optimal intimflora og et sunt underliv

Hos mange kvinner kan plager i underlivet gi mye ubehag og besvær i hverdagen - derfor er en balansert intimflora og god hygiene nødvendig for en sunn, frisk og glad kropp.

Betafem er et brand, hvor produktene er spesielt utviklet til dine kvinnelige hygienebehov, sånn at du alltid kan føle deg godt tilpass i din kropp. Produktene kan brukes i din daglige pleierutine, så du får en frisk og ren følelse hver dag. Betafem sammensetter skånsomme ingredienser i innovative formularer for å være særlig tilpasset det sensitive intimområdet, så produktene blir så effektive og milde som mulig.

Sortimentet inneholder både alminnelige hygieneprodukter samt den virksomme Betafem BV gel, som har klinisk dokumentert effekt på bakteriell vaginose.

Hva er bakteriell vaginose?

Opplever du luktsjener og utflod i underlivet? Så kan det være at du har bakteriell vaginose.

Bakteriell vaginose er en tilstand hvor det forekommer ubalanse i den intime flora, hvilket kan fører til ubehagelige sjener som utflod, lukt, kløe og rødme. Tilstanden feildiagnostiseres ofte som en infeksjon/sopp, men er altså ikke det samme. 1 ut av 3 kvinner opplever å få bakteriell vaginose minst én gang i livet, og her kan Betafem™ intimpleie-serie være løsningen for deg!

Medisinsk utstyr og kosmetiske pleieprodukter til kvinnen som går opp i en sunn kropp

I Betafems produktsortiment finner du Betafem™ BV Vaginal Gel, som brukes som behandling og forebygging av bakteriell vaginose. Gelen fungerer som en hurtig løsning mot ubehag og utflod, og lindrer dessuten eventuell ubehagelig og fiskeaktig lukt i løpet av 24 timer. Produktet virker som en kur som tas i 7 dager for å bli fri fra de sjenerende symptomer.

Dessuten finner du i serien Betafem™ intim skum- og gelvask, som begge er utviklet til bruk i din daglige, intime skjønnhetsrutine, eller som trinn 2 etter behandling med Betafem™ BV gelen, for å opprettholde den sunne intimflora. Produktene er begge tilsatt det prebiotiske stoffet inulin, som fremmer veksten av gode bakteriestammer i din flora. De to vaske er gynekologisk- og dermatologisk testede, fri fra farge- og såpestoffer samt tilsatt en ganske mild parfyme, som etterlater underlivet med en behagelig duft.

Fordi du fortjener å føle deg best mulig tilpass i din kvinnelighet.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.