Kundeservice
0 varer
Kurv
Avivir Aloe Vera Lotion 90 500ml
Avivir Aloe Vera Lotion 90 500ml

Avivir Aloe Vera Lotion 90 500ml

257,00 NOK
-10%
285,00 NOK
På lager!
Leveringstid: 2-5 dager
Se fraktpriser her!
(1)
Les / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubb
Beskrivelse
Anmeldelser

Avivir Aloe Vera Lotion 90 500ml

Avivir Aloe Vera Lotion 90 er spesielt egnet for: 

· normal og fet hud

· ansiktskrem for dag og natt - om vinteren og høsten, hvor den beskytter, men også lar de sparsomme solstrålene slippe gjennom for å danne den viktige vitamin D

· 24-timers kroppskrem som styrker og gjenoppbygger huden

· mykner, styrker og gjenoppbygger huden

· sliten, værbitt og solbrent hud

· Aftersun 

Avivir Aloe Vera Lotion 90 er en såkalt "olje i vann" emulsjon. Dette betyr at det er den aktive Aloe Vera, som først treffer huden og deretter trenger inn og beroliger. Det relativt lave innholdet av vegetabilske oljer gjør Lotion 90 svært egnet for normal / fet hud. Lotion 90s viktigste funksjon er å regulere hudens normale fettproduksjon samtidig som det gir huden de viktige legemidler fra Aloe Vera. 

Avivir Aloe Vera Lotion 90 inneholder ren Borago-olje, som er rik på gammalinolensyre - også kjent som GLA. GLA er kjent for sin regenerative og stimulerende virkning på cellene i huden. Lotion 90 inneholder også rent Shea-smør fra Shea-nøtter. Shea-smør er mykgjørende og beskyttende. 

Avivir Aloe Vera Lotion 90 er produsert uten oppvarming, så alle hudpleiende, regenererende og fuktighetsgivende egenskaper i Aloe Vera Natural bevares. 

Det høye innholdet (90%) av Aloe Vera i Natural Lotion 90 styrker og gjenoppbygger huden, regulerer syre balanse og opprettholde hudens fuktighet uten å føle fettete. I tillegg gjør den huden mer motstandsdyktig overfor UV-stråling fra solen. Den virker imidlertid ikke som en solkrem, noe som er spesielt viktig i høst og vinter. Solstråler slippes derfor gjennom, slik at kroppen kan danne den viktige vitamin D, som det er vanskelig å få nok av i vinterperioden. Til slutt, kjøler og lindrer det høye innholdet av Aloe Vera solbrent hud, derfor er Avivir Aloe Vera Lotion 90 også ideell som aftersun.  


Varenummer: 364

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbake til toppen

Du må logg inn for å kunne skrive anmeldelser
Skrevet av Lars Svensson - 28-03-2015 
Den er rigtig god, har endelig fundet en creme, som kan hjælpe mig mod skægpest, på halsen, efter barbering. Den er en sikker hjælper hver gang.
Se nettside
Med24.no – PB19 – 4855 Froland – Tlf. 21 95 94 90 – E-mail: info@med24.no - Org nummer: 28520832
Vinn et gavekort til Med24.no500,00 NOK
Abonner på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort på 500,00 NOK
Takk for din påmelding!
Vinneren blir kontaktet direkte og blir
offentliggjort i nyhetsbrevet hver måned