Australian Native Botanicals

Australian Native Botanicals - naturlig og miljøvennlig hårpleie i frisørkvalitet

Australian Native Botanicals er, som det ligger i navnet, et australsk basert og eid brand, som anvender bare lokale ingredienser fra naturen i den australske outback til å formulere enestående og virksomme hårpleieprodukter som shampoer og balsamer.

Som virksomhet vekter Australian Native Botanicals både natur- og miljøvennlighet samt din sunnhet veldig høyt, og derfor bestreber de seg alltid på å bruke den størst mulige konsentrasjon av naturlig biologisk nedbrytbare og plantebaserte ingredienser, for å formulere de effektive pleieprodukter som virker uten å synes skadelige for ditt flotte hår. Produktene fra Australian Native Botanicals er det gode valg til deg som er miljøbevisst, og som ønsker et flott og sunt hår på den mest naturlige måten.

Med inspirasjon i det beste naturen har å by på

Gjennom tusenvis av år har Australiens innfødte benyttet seg av naturens gaver til å medisinere og pleie deres kropper, og egenskapene fra de lokale australske planter er vidt kjente i dag. Australian Native Botanicals bruker ekstrakter fra planter som kakaduplomme, quandong, fingerlime, kengurueple, febertre og telopea til å formulere deres virksomme hårprodukter, og ekstraktene er av den høyeste kvalitet.

For å oppnå denne kvaliteten av ingrediensene benytter de seg av en særlig innovativ teknologi kalt Cellular Extraction, som er den første teknologi i verden som med suksess kan bevare alle plantens molekyler for å utvinne dens næringsstoffer, hvilket gjør at planteekstraktene blir så konsentrerte som mulig, og du får det fulle utbytte av produktet.

Veganske og naturlige produkter uten skadelig kjemi

Australian Native Botanicals produserer alle deres produkter lokalt i Australia, og henter samtlige av deres ingredienser fra lokale bønder, som under bærekraftige forhold dyrker de nyttige planter, urter og blomster. Fordi brandet vekter naturen så høyt, har alle shampoer og balsamer følgende fordeler:

  • Cruelty Free - ikke testet på dyr
  • Med minst 90% naturlig innhold
  • Vegansk og plantebasert
  • Ingen syntetisk duft- eller farge
  • Sulfat-, silikon-, ftalat- og parabenfri
  • Uten gluten og mineralolje

Produktene inneholder derfor ingen skadelig silikon som kan slite på håret, og er kun formulert med dufter fra naturlige eteriske oljer.

Miljøvennlige hårprodukter til ethvert behov

Australian Native Botanicals vet at for å bevare et sunt hår, er det viktig å bruke det riktige produkt, som passer perfekt til din hårtype. I sortimentet her finner du sett av forskjellige shampoer og balsamer, hver formulert til et spesifikt formål. Prøv for eksempel:

- Ultimate Gloss & Shine: settet egnet til normalt hår.
- Intense Repair: shampoo og balsam til tørt, skadet og skrøpelig hår.
- Volume & Body Boost: settet egnet til deg med fint, tynt og volumfattig hår.
- Ultra Protect: shampoen og balsamen til deg med farget hår.

På bakgrunn av produktenes egenskaper, anvendes de i frisørsalonger over hele verden. Australian Native Botanicals er derfor opplagt å tilføye til din daglige hårpleierutine, hvis du ønsker naturlige og miljøvennlige produkter av den høyeste kvalitet til fornuftige priser. Hos Med24 fås produktene alltid billig. Utforsk sortimentet samt vårt store utvalg av naturlig hårpleie.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.