Kundeservice
0 varer
Kurv
Asonor - 30ml
Asonor - 30ml

Asonor - 30ml

Vår pris: 229,00 NOK
229,00 NOK
På lager!
Leveringstid: 3-7 dager
Se fraktpriser her!
(4)
Les / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubb
Beskrivelse
Anmeldelser

Asonor nesedråper motvirker årsaken til snorking. Det er en lett og enkel behandling av saltvann og glyserol, som frigjør mange problemer som er knyttet til snorking.


Asonor nesedråper smører og mykgjør slimhinnene i svelget og har også en lett oppstrammende effekt på musklene i svelget. Dette betyr at pustingen gjøres enkelt og greit, og du trenger ikke oppleve munntørrhet som mange snorkere klager over på morgenen. 

Er Asonor nesedråper effektiv? 
Asonors effekt på snorking er godt dokumentert i studier utført i Storbritannia, Tyskland, Holland og ikke minst Danmark. 
Resultatene av disse studiene viser klart at Asonor fungerer tilfredsstillende for mer enn 65% av snorkere.
Dette må betegnes som meget tilfredsstillende, og gir deg en stor grad av sikkerhet på at du blir kvitt snorkingen og problemene knyttet til det. Du sover bedre og våkner uthvilt og revitalisert. 
Mer enn 80% sier de er mindre trøtte om dagen når de bruker Asonor.

Hvordan brukes Asonor? 
Asonor oppløsningen brukes til drypping i nesen hver kveld før sengetid. Med hodet godt bøyd bakover dryppes 4-6 dråper Asonor i hvert nesebor inntil du føler løsningen i halsen. Asonor bør brukes hver kveld og er svært nyttig også for langtidsbehandling.

1 ml. Asonor inneholder: Natriumklorid 9 mg, glyserol 85% 3 mg, polysorbat 80 2 mg. Konserveringsmidler: kaliumsorbat 0,15%. Ingen tilsetningsstoffer.


Varenummer: 717

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbake til toppen

Du må logg inn for å kunne skrive anmeldelser
Se nettside
Med24.no – c/o helthjem - Sandakerveien 121 – 0484 Oslo – Tlf. 21 95 94 90 – E-mail: info@med24.no - Org nummer: 28520832