Kundeservice
0 varer
Kurv
Annemarie Börlind - SYSTEM ABSOLUTE - Serum Décolleté A.B. - 50
Annemarie Börlind - SYSTEM ABSOLUTE - Serum Décolleté A.B. - 50

Annemarie Börlind - SYSTEM ABSOLUTE - Serum Décolleté A.B. - 50

Vår pris: 699,00 NOK
699,00 NOK
Ikke på lager
Leveringstid: 3-7 dager
Se fraktpriser her!
Les / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubb
Beskrivelse
Anmeldelser

SYSTEM ABSOLUTE - Serum Décolleté A.B. - 50 ml.

SYSTEM ABSOLUTE - et eksklusivt utvalg for moden hud over 30 år.

Serum Décolleté er en spesialformulert nærende, oppstrammende og glattende fuktighetsgivende krem for hals og bryst. Décolleté serum er designet for områder med sensitiv og sår hud. Den meget aktive kombinasjon av nanokapsler og liposomer sikrer at de aktive vitaminer og planteekstrakter blir transportert i det dypere hudlaget. Kremen har en fin og lys tekstur som gjør den raskt absorberende. Etter en kort tidsbruk, blir huden synlig strammere, rynker og fine linjer reduseres og huden er silkemyk.

Generell informasjon om serien SYSTEM ABSOLUTE: 
Serien SYSTEM ABSOLUTE gir huden den ultimate omsorg med en svært effektiv anti-rynke effekt. Produktene i serien inneholder en rik bukett av utsøkte naturlige aktive ingredienser og botaniske oljer og havalgerekstrakt (Aosain), som forbedrer hudens elastisitet og hindrer dannelsen av rynker og fine linjer. Seriens kremer inneholder i tillegg, liposomer og nanokapsler, som blir transportert inn i de dypere hudlagene, og huden får tilført verdifulle naturlige aktive ingredienser.

Bruk av Serum Décolleté: 
Påfør morgen og kveld etter rens og skjønnhetsveske . Påfør med masserende bevegelser og avslutt med dagkrem eller nattkrem 

Ingredienser: 
De aktive ingrediensene er ekstrakter av sjøalder, aloe vera, liposomer, nanokapsler, Vitamin E Bio-kompleks, mandel protein, hveteprotein, Macadamia nøtteolje og hyaluronsyre. 


Varenummer: 6817

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbake til toppen

Du må logg inn for å kunne skrive anmeldelser
Se nettside
Med24.no – c/o helthjem - Sandakerveien 121 – 0484 Oslo – Tlf. 21 95 94 90 – E-mail: info@med24.no - Org nummer: 28520832