Philips Avent Natural brystpumpe (manuell)

Philips Avent Natural brystpumpe (manuell)
Philips Avent Natural brystpumpe (manuell)
Philips Avent Natural brystpumpe (manuell)
Philips Avent Natural brystpumpe (manuell)
Se alle produkter fra Philips & Philips Avent
Varenummer: 4929

Philips Avent Comfort manuell brystpumpe med massasjepute er enkel og behagelig å bruke på farten

Det kan være mange grunner til at du får bruk for en brystpumpe på et tidpunkt i ditt ammeforløp. Enten som supplement til amming eller full erstatning for ammingen. Det kan være at barnet er for tidlig født og derfor ikke kan die, eller at dine brystvorter er ømme og med sår. Dine bryster kan dessuten bli meget spendte og fylt med morsmelk, og gi ditt barn problemer med å få fatt. I mange av disse tilfeller kan en brystpumpe være en god løsning for både deg og ditt barn, så dere sammen får en god opplevelse.

Denne brystpumpen kan brukes i kombinasjon med andre produkter til mating i Philips Avent sortimentet, herunder de klassiske flasker og beholdere til morsmelk.

Brystpumpens gode fordeler

Philips Avent Manuel pumpe er spesielt fremstilt til en bedre og mer behagelig melking - også på farten. Melken renner lettere til når du har det godt og sitter avslappet, og nå kan du sitte rett opp og pumpe. Melken renner direkte fra brystet ned i flasken, selv når man sitter rett opp i stolen. Det betyr at du ikke behøver å lene deg forover for å sikre at all melken ender i flasken.

Brystpumpen er forsynt med en 5 blad-formet massasjepute med en bløt og fløyelsaktig struktur, som føles behagelig og varm mot huden, og forsiktig stimulerer til melketilstrømningen. Dermed stimuleres melkeproduksjonen på samme måte som ditt barn gjør under ammingen. Når du bruker Philips Avent brystpumpe, er det veldig viktig at du har den riktige størrelse brysttrakt. Avent brystpumpen kommer med standard brysttrakt på 20mm. Har du bruk for en større brysttrakt kan den tilkjøpes i large (25mm) her

Kompakt design og lett å ha med på farten
Brystpumpen fra Philips Avent arbeider raskt, forsiktig og lydløst uten bruk av batterier. Det ergonomisk formede håndgrep er behagelig å holde i og gir full kontroll, mens man melker. Den er liten og lett og derfor enkel å oppbevare og transportere, så det blir mer diskret å melke på farten. Det kompakte designet gjør den enklereåt plassere riktig på brystet.

Den medfølgende Natural-smokken sikrer en behagelig og sunn mating av barnet - egnet til nyfødte.

Produktet inneholder:

  • Philips Avent Natural manuell brystpumpe med håndgrep 1 stk.
  • Massasjepute i standardstørrelse 1 stk.
  • Natural tåteflaske 125ml 1 stk.
  • Natural silikon flaskesmokk (1 hul til nyfødte) inkl. lokk
  • Reiseetui
  • Brystputeprøvepakker 1 pakke
  • Forseglingsdisk til oppbevaring av melk i flaske

Den prisbelønte unike manuelle brystpumpe sikrer deg økt effektivitet

Det er klinisk dokumentert at Phillips Avent manuell brystpumpe melker mer melk ut enn en elektrisk sykehusbrystpumpe. Når du velger en manuell brystpumpe, har du full kontroll over sugestyrken og pumperytmen. Den patenterte silikonmembran har så effektivt et sug, at det kan reguleres med et lett trykk på håndtaket. Brystpumpen er ytterst behagelig å bruke på grunn av de fem bløte, bladformede massasjeenheter, som beveger seg frem og tilbake for å simulere bevegelsen fra din baby.

Rengjøring:
Brystpumpen er lett å rengjøre og lett å sette sammen etter bildene i bruksanvisningen.
Alle deler er selvfølgelig BPA fri!

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.